Zendesk Chat

Tarjoa asiakkaillesi vastauksia juuri silloin kun he niitä kaipaavat! Chat-tuotteella tarjoat parempaa palvelua omassa verkkopalvelussasi ilman, että asiakkaittesi tarvitsee poistua palvelustasi. Voit tarjota palvelun tarpeen mukaan eri kielillä ja ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille. Asiakaskokemusta voit optimoida automaatioilla, ja halutessasi tarjota tukeasi oma-aloitteisesti olennaisilla sivuilla. Yhteydenotot voit tallentaa automaattisesti Zendesk Support -tiketöintijärjestelmään.

Sovellin Zendesk Partner
Soveltimen Zendesk-palvelu

Keskustele asiakkaidesi kanssa reaaliaikaisesti

Tiesitkö, että 90% asiakkaista pitää chat-keskustelua hyödyllisenä palveluna, ja että 63% asiakkaista palaa todennäköisemmin palveluun, jossa tämä mahdollisuus on?

Asiakastyytyväisyys paranee

Asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisempiä saadessaan vastauksia nopeasti. Jos asiakkaallasi on kysyttävää, on parempi, että hän saa vastauksen heti sinulta, eikä etsi sitä muualta. Chat-työkalulla tarjoat myös henkilökohtaisempaa palvelua kuin sähköpostitse ja varmistat, että asiakkaasi jatkavat palvelusi käyttöä tyytyväisinä.

Palvelette tehokkaammin

Live chat on tutkitusti tehokas palvelukanava. Vastaatte nopeammin asiakkaalle ja keskustelette oikeista asioista. Tiedät tarkasti, millä sivulla asiakkaasi on. Voit avata chatin itse tai automaattisesti, jos asiakkaasi on jäänyt jumiin, ja ohjata suoraan oikealle asiakaspalvelijalle. Chat-tuotteen avulla se onnistuu helposti.

Tue liiketoimintaasi entistä paremmin

Tiesitkö myös, että jopa 44% asiakkaista pitää mahdollisuutta saada vastauksia ostotapahtuman aikana palvelun tärkeimpänä ominaisuutena. Chat-työkalun avulla asiakaspalvelu voi varmistaa paremmin liiketoimintanne tavoitteiden täyttymisen, vahvistatte asiakassuhteita ja teette tulosta.

Tee live chat -palvelusta itsellesikin miellyttävä kokemus

Seuraat asiakkaitasi sivustollasi sujuvasti, ja tiedätte jatkuvasti kuka odottaa palveluanne ja ketä jo palvellaan. Helppokäyttöisen käyttöliittymän avulla keskustelet sujuvasti useammankin asiakkaan kanssa samanaikaisesti ja saat heistä yhdellä vilkaisulla tarvitsemasi tiedot palvellaksesi heitä paremmin.

Zendesk Chat
Zendesk on helppo oppia

Helppo ottaa käyttöön

Liität helposti valmiin toiminnallisuuden toivomasi näköisenä koko sivustollesi tai niille sivuille, joille sen haluat. Toiminnallisuus alkaa heti seurata käyttäjiäsi. Käyttäjät joko ottavat sinuun yhteyden tai halutessasi avaat itse keskustelun tukihenkilön toimesta tai automaattisesti määrittämissäsi tilanteessa. Palvelun voit ottaa huoletta vaikka kokeilukäyttöön, sillä voit konfiguroida sen niin, että se on tarjolla vain silloin, kun olet oikeasti läsnä ja valmiina palvelemaan. Näin asiakkaasi eivät odota turhaan, kun olet kiireinen ja sinulla on kädet täynnä töitä.

Avaa ilmainen kokeilutili Ota yhteyttä ja kysy lisää
Zendesk raportti

Paranna asiakastyytyväisyyttä

Vierailija-näkymässä seuraat sivustosi kaikkia käyttäjiä helposti, ja varmistat ettet koskaan hukkaan yhtään keskustelua tai tilaisuutta siihen. Luettelo näyttää sinulle sivustosi vierailijat tilan mukaan luokittain värikoodattuna ja tiedät ketä palvellaan, kuka odottaa palvelua ja ketä voisit pian palvella. Tilan lisäksi voit luokitella kävijöitä muillakin tavoin, esim. sivuosoitteen perusteella, ja varmistat ettei kukaan jää jumiin vaikka ostotapahtuman viimeistelyyn. Varmistat sujuvasti, että kaikki apua tarvitsevat tulevat varmasti palvelluiksi ja voit samalla tarjota asiakkaille mahdollisuuden arvioida palvelukokemuksen Chat-palvelussasi ja kerätä asiakkailta kommentit. Raporteilta voit seurata asiakastyytyväisyyden kehittymistä ja suunnitella palvelusi kehittämisen toimenpiteet parantaaksesi asiakaskokemusta edelleen.

Palvele tehokkaasti Zendesk Chatilla

Palvele tehokkaasti

Keskustelu tapahtuu selkeässä näkymässä, jossa näet yksityiskohtaisesti myös asiakkaan tiedot, ja voit niiden avulla palvella käyttäjää entistä henkilökohtaisemmin. Voit tarkastella myös käyttäjän keskusteluhistoriaa. Voit käyttää valmisvastauksia nopeasti ja tehostaa omalta osaltasi toimintaasi ja keskustella sujuvasti useiden asiakkaiden kanssa samanaikaisesti. Voit myös ottaa keskusteluun toisen asiakaspalvelijan tai siirtää keskustelun kokonaan toiselle. Tarvittaessa palvelu kääntää keskustelun automaattisesti kielelle, jota itse osaat, ja palvelet sujuvasti kaikkia asiakkaitasi.

Tue liiketoimintaasi

Parhaiten voit tukea liiketoimintaasi tarjoamalla asiakkaille hyvää palvelua silloin, kun he sitä tarvitsevat ja varmistaa siten etteivät he poistu palvelustasi, vaan jatkavat sen käyttöä tyytyväisinä. Chat-tuotteen avulla voit varmistaa tämän parhaiten. Raporttien avulla saat nopeasti selkeän kuvan palvelustasi ja pystyt kehittämään sitä edelleen. Voit tarkastella keskustelujen määrää, tunnistaa kiireisimmät ajat ja varmistaa, että kaikki asiakkaat tulevat palvelluiksi. Voitte hyödyntää keräämäsi tiedon myös sujuvasti palvelunne ja liiketoimintanne kehittämisessä.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Erikseen tai osana palveluitasi

Zendesk Chat on integroitu saumattomasti osaksi Zendesk Support -tuotetta, jolloin kaikki keskustelusi tallentuvat yhteydenottopyynnöiksi, ja ohjaat ja käsittelet avoimeksi jäävät tapaukset hallitusti edelleen. Zendesk Chat –tuote integroituu kauniisti myös Zendesk Support –asiakaspalvelujärjestelmän käyttöliittymään ja hoidat sujuvasti muita yhteydenottoja silloin, kun Chatissa on rauhallisempaa. Palvellessasi chatissa näet Zendesk Supportin kautta koko asiakkaasi palveluhistoria, ja pystyt palvelemaan asiakastasi paremmin. Ehkä hän kysyy chatissä sähköpostitse tai Facebookin kautta kysymänsä asian tilaa?

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Millä tavalla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Lue lisää

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Lue lisää

Nyt viihdyt asiakaspalvelutyössä

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.