Zendesk Explore

Raportointityökalu, jonka avulla hahmotat asiakaspalvelusi toiminnan paremmin ja ymmärrät asiakkaidesi asiakaskokemusta. Kaikki asiakaspalvelukanavistasi kertyvä tieto on heti saatavillasi, ja luot rajoituksetta tarvitsemisia raportteja silloin kun oletusraportit eivät riitä. Jaa tietoa nopeasti sitä tarvitseville ja kehitätte sen tuella niin asiakaspalveluanne kuin liiketoimintaakin.

Sovellin Zendesk Partner

Tehokkaalla raportoinnilla parempiin tuloksiin

Ymmärrä paremmin asiakkaitasi ja asiakaspalveluasi seuraamalla juuri sinun toiminnallesi keskeisiä avainlukuja.

 

Hyödynnä tietosi ja kehitä palveluasi

Monipuolisten valmismittaristojen avulla kaiken kokoiset tiimit voivat helposti seurata onnistumistaan ja tunnistaa kehityskohteita. Saat vaivatta yksityiskohtaisen kuvan tiimiesi monikanavaisesta asiakaspalvelusta, sen keskeisistä operatiivisista mittareista ja asiakastyytyväisyydestä. Seuraat näitä halutessasi reaaliaikaisesti.

Luo vapaasti ja nopeasti omia raportteja

Voit helposti ja sujuvasti määrittää omat tunnuslukusi, ja luoda rajoituksetta mittaristoja ja raportteja, joita tarvitset. Helposti omaksuttavalla käyttöliittymällä viimeistelet raporttisi nopeasti ymmärrettävään muotoon, ja julkaiset mittaristosi juuri niille, jotka tietoa sinulta odottavat.

Jaa helposti tietoa sitä tarvitseville

Jaat hetkessä olennaiset mittaristot ja raportit avainhenkilöille, jolloin heillä on aina ajantasainen tieto saatavillaan. Palavereissa siirryt suoraan esitysmuotoon ja poraudut raportteihin vastaten helposti esitettyihin kysymyksiin. Halutessasi otat ulos ja toimitat raporttisi eri formaateissa niitä tarvitseville.

Hyödynnä tehokkaasti asiakastietosi

Explore yhdistää asiakaspalvelutietosi eri kanavista helposti hahmotettavaksi kokonaisuudeksi tarjoten sinulle valmiina keskeiset avaintiedot. Helposti omaksuttava käyttöliittymä mahdollistaa omien raporttien tuottamisen ja jakamisen organisaatiossasi juuri niitä tarvitseville. Kokonaisuus varmistaa, että pääset hyödyntämään tietosi tehokkaasti.

Zendesk Explore
Näkyvyys kaikista kanavista yhdessä näkymässä

Näkyvyys yli kanavien

Asiakaspalvelu toteutuu nykyisin useassa eri kanavassa – sähköposti, puhelin, chat, sosiaalisen median kanavat ja itsepalvelutoiminnot. Nykyään asiakaspalvelusi tukena ovat luultavasti myös myös tekoäly ja botit. Niinpä tarvitset raportointityökalun, joka voi seurata tätä kaikkea, ymmärtääksesi missä asiakkaasi kulloinkin ovat, mitä he tarvitsevat ja ennen kaikkea, kuinka tyytyväisiä he ovat saamaansa palveluun.

Exploren avulla raportoit ketterästi asiakaspalveluasi kokonaisuutena tai poraudut tietoon yksittäisten kanavien tai asiakaspalveluryhmien perusteella. Kaikki olennainen tieto on saatavilla helposti ymmärrettävässä muodossa, ja suodatat juuri tarvitsemasi luvut esiin hetkessä. Tarvittaessa voit ottaa tiedot ulos ja viedä ne vaikka laskentataulukkoon ongelmitta, jos joku tietoa siinä muodossa tarvitsee.

Avaa ilmainen kokeilutili Varaa aika Zendesk-esittelyyn
Asiakastyytyväisyyden mittausta Zendeskissa

Panosta asiakastyytyväisyyteen

Asiakaskokemus on yrityksille ratkaiseva tekijä. Explore avaa näkymän yrityksenne asiakastyytyväisyyteen, ja sen avulla tunnistat paremmin asiakaspalvelunne keskeiset kehittämisen kohteet. Oli kyse sitten tietystä kanavasta, aihealueesta tai asiakasryhmästä, on tieto teille heti saatavilla, ja voitte porautua siihen tarkemmin interaktiivisten raporttien tuella. Asiakaspalvelunne mahdolliset haasteet hahmottuvat teille ja raportoinnin tuella voitte korjata toimintaanne ja tarjota asiakkaille entistä parempaa palvelua. Exploren avulla ymmärrätte millaisia ongelmia asiakkaanne yleisimmin kohtaavat, voitte etsiä niihin ratkaisuja ja sitten seurata, kuinka asiakkaidenne tyytyväisyys paranee.

Asikaspalvelunäkymä Zendeskissa

Tehosta asiakaspalvelua

Explore tarjoaa jo oletusraporteillaan asiakaspalvelutiimeille tarvittavan tiedon asiakaspalvelunne tehostamiseen. Voitte tarkastella kaikkea tietoa niin tiimitasolla kuin tukihenkilökohtaisestikin. Tunnistatte helposti haastavat ja teitä paljon työllistävät asiat ja voittekin jatkossa hyödyntää tietoa tiimienne jatkokoulutusten suunnittelussa ja tukihenkilöiden osaamisen jatkuvassa kehittämisessä. Voitte tarjota myös liiketoiminnalle arvokasta palautetta, jotta he voivat omalta osaltaan olla vaikuttamassa asiakastyytyväisyyteen ja asiakaspalvelun tarpeeseen.

Oman raportin luominen

Luo omat raporttisi

Usein raportointi tarjoaa sinulle vain rajatun kokonaisuuden, etkä välttämättä löydä vastauksia kysymyksiisi. Explore-tuotteella luot kuitenkin helposti itse omat, juuri tarpeitanne vastaavat mittaristot ja raportit, ja suodatat mukaan vain sen tiedon, mikä on tarkastelun kannalta olennaista. Tarvittaessa määrittelet lisäksi itse, miten avainarvot teillä tulee laskea. Helposti omaksuttavassa raporttityökalussa teet sujuvasti tarvittavat valinnat mittarien ja tarkastelunäkökulmien osalta, ja visualisoit tiedon siten, että se on helposti ymmärrettävissä. Raportteja voit tehdä rajoituksetta niin paljon kuin haluat, joten voit tehokkaasti tuottaa kaiken sen tiedon, mitä itse tarvitset tai haluat organisaatiollenne jakaa.

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8668

Kaipaatko tukea raportoinnin kanssa?

Ovatko raportointitarpeesi monimutkaiset tai eikö sinulla ole aikaa perehtyä omien raporttien ja mittaristojen luomiseen? Kauttamme saat raportointikoulutuksia, jotka antavat henkilöstöllenne valmiuden hyödyntää valmiita raporttipohjia tehokkaasti ja luoda omia raportteja teille olennaisen tiedon perusteella. Koulutamme raporttien ylläpitäjät tarvittaessa omassa ympäristössänne omalla tietosisällöllänne. Halutessasi konsulttimme voivat rakentaa myös tarvitsemasi raporttipohjat ja raportointikokonaisuudet valmiiksi toteutettuina ympäristöönne.

Tutustu Zendesk-palveluihin Ota yhteyttä

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 7 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.