Raportointityökalu, jonka avulla ymmärrät ja kehität palveluasi

Zendesk Explore kokoaa tiedot kaikista palvelukanavistasi ja yhdistää ne helposti hahmotettavaksi kokonaisuudeksi tarjoten sinulle valmiina keskeiset suorituskykymittarit ja raporttikokonaisuudet. Jos oletusraportit eivät riitä, voit luoda rajoituksetta omia raportteja ja yrityksellesi keskeisiä mittaristoja.

Hanki täydellinen näkyvyys palveluihisi

Täysiverinen analytiikkatuote, joka ei vaadi liikoja.

Ymmärrä paremmin asiakkaitasi ja asiakaspalveluasi seuraamalla juuri sinun toiminnallesi keskeisiä avainlukuja.

Muodosta haluamasi data ilman esteitä juuri silloin, kun sille on tarvetta. Yhdistele eri kanavien tiedot automaattisesti helposti ymmärrettäviksi kokonaisuuksiksi ja poraudu yksityiskohtiin tarvittaessa.

Valmiit analytiikkanäkymät ja täysin räätälöitävä visualisointi- ja kyselytoiminto ovat helposti käden ulottuvilla. Luo joustavasti omia raportteja ja laskentalogiikkaa selkeän käyttöliittymän avulla,

Jaa olennainen data helposti. Toimita raportteja ja hallintapaneeleja ajastetusti eri formaateissa niitä tarvitseville ja varmistat, että tieto varmasti tavoittaa oikeat henkilöt.

Paljon ominaisuuksia, vähän opettelua.

Explore yhdistää asiakaspalvelutietosi eri kanavista helposti hahmotettavaksi kokonaisuudeksi tarjoten sinulle valmiina keskeiset avaintiedot.

  • Tunnista kehityskohteet
  • Hahmota haasteet
  • Ymmärrä asiakkaan tuskat
Kuvankaappaus käyttöliittymästä
Helposti omaksuttava käyttöliittymä mahdollistaa omien raporttien tuottamisen ja jakamisen. Kokonaisuus varmistaa, että pääset hyödyntämään tietosi tehokkaasti.

Katso videolta, kuinka helposti rakennat omat raporttisi!

Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmä on monikanavaisen asiakaspalvelun pelastaja.

Haluatko luoda juuri sopivan kokonaisratkaisun? Me osaamme auttaa!

Meillä on yli kymmenen vuoden ja yli sadan projektin kokemus monikanavaisen asiakaskokemuksen kehittämisestä – kenties voimme auttaa sinunkin yritystäsi parhaan kokonaisratkaisun löytämisessä?

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

Varaa etätapaaminen +358 400 769 196 sini.juntunen@sovellin.com