Zendesk Guide

Organisaatiosi omaa runsaasti tietoa, joka voi auttaa asiakasta. Laita tämä tieto töihin puolestasi ja hyödynnä tehokkaasti. Guide-tuotteen avulla voit tuottaa, julkaista ja tarjota sisältösi asiakkaalle mielekkäällä tavalla, ja auttaa asiakastasi auttamaan itseään. Vähennät yhteydenottojen määrää ja tutkitusti asiakas, joka löytää ratkaisun nopeasti itse, on tyytyväisempi asiakas. Asiakaspalvelusi voi keskittyä todellisiin haasteisiin rutiiniasioiden sijaan.

Sovellin Zendesk Partner
Soveltimen Zendesk-palvelu

Hyödynnä tietotaitosi tehokkaammin

Tiesitkö, että 76% asiakkaista suosii itsepalvelua, ja että 20% tukihenkilöiden työajasta menee tiedon etsimiseen?

Asiakastyytyväisyys paranee

Asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisempiä, kun he löytävät ratkaisun ongelmaansa helposti itse ottamatta yhteyttä yrityksen asiakaspalveluun. Itsepalvelusivuston avulla voit nyt tarjota sisältösi mielekkäällä tavalla asiakkaalle ja annat heille mahdollisuuden auttaa itseään parantaen samalla asiakastyytyväisyyttä.

Palvelette tehokkaammin

Tee yrityksesi tietotaidosta yhteinen voimavara ja jaa osaamista tehokkaasti myös sisäisesti! Sen lisäksi, että minimoitte yhteydenottojen määrän, nopeutatte jäljelle jäävien yhteydenottojen käsittelyä, kun hyödynnätte oman tietosisältönne myös sisäisesti.

Tunne asiakkaittesi tarpeet

Kattavalla raportoinnilla voit seurata, kuinka asiakkaasi tarjoamaasi sisältöä hyödyntävät ja mitä sieltä mahdollisesti puuttuu. Opit siis samalla tuntemaan asiakkaasi ja heidän tarpeensa yhä paremmin, ja voit kehittää sisältöäsi sen mukaisesti. Kehität itsepalvelusivustoasi sujuvasti.

Mielekästä itsepalvelua asiakkaillesi

Zendesk Guide -portaalituote ja ratkaisutietokanta tarjoavat asiakkaallesi mielekkään käyttöliittymän itsepalveluun ja tarvittaessa yhteydenottamiseen asiakaspalveluusi. Sisältöä pääset itse hallinnoimaan helposti omaksuttavasta käyttöliittymästä ja päivität ohjeesi tarvittaessa nopeastikin.

Zendesk Guide
Zendesk palvelut

Paranna asiakastyytyväisyyttä

Asiakkaasi haluavat hoitaa asiansa nopeasti juuri silloin, kun heillä on aikaa. Usein et kuitenkaan voi itse olla läsnä juuri sillä hetkellä. Tarjoa siis asiakkaillesi mahdollisuus itsepalveluun julkaisemalla heille keskeiset tiedot palveluistasi, jotta he voivat ratkaista asiansa itsenäisesti. Zendesk Guide -tuotteen avulla voit sujuvasti julkaista ratkaisutietokannan asiakkaittesi käyttöön. Asiakaspalvelutiimisi voi itse hallinnoida ja kehittää ratkaisutietokantaa jatkuvasti ja reagoida nopeasti asiakkaiden muuttuneisiin tarpeisiin. Tämä hyvin paketoitu sisällönhallinnan tuote on nopea ottaa käyttöön ja helppo omaksua, ja sisällöntuotanto onnistuu tiimiltä kuin tiimiltä ongelmitta. Helppokäyttöiset hallintatyökalut tekevät ratkaisutietokannan ylläpidosta mielekkään tehtävän.

Ota yhteyttä ja kysy lisää
Tehosta asiakaspalveluasi nopeilla vastauksilla

Tehosta asiakaspalveluasi

Ratkaisutietokanta vähentää yhteydenottopyyntöjen tarvetta. Voit tehostaa vaikutusta viemällä ratkaisutietokannan asiakkaittesi käyttöön myös suoraan omaan verkkopalveluusi pienoissovelluksella, josta he löytävät ohjeesi poistumatta palvelustasi. Voit tuottaa sisältösi olennaisilla kielillä ja palvella asiakkaita dynaamisesti heidän kielellään. Voit myös kohdistaa sisältöjä eri asiakasryhmille ja varmistaa, että asiakkaasi löytävät juuri oikeat ohjeet helposti. Kun asiakkaasi lopulta ottavat yhteyttä, tarjoat älykkään lomakkeen ja voit itse hyödyntää ratkaisutietokantaa myös asiakkaille vastatessa. Voit myös rakentaa asiakaspalvelutiimillesi oman sisäisen ratkaisutietokannan, joka auttaa heitä toimimaan tehokkaasti erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa.

Asiakaspalvelun tarkkailu ja kehitys Zendesk Guidella

Kehityt jatkuvasti

Zendesk Guide –tuotteen raportoinnista näet jatkuvasti, mitä asiakkaat palvelustasi hakevat, mitä eivät löydä, mitä löytävät tai jos löytävät, milloin kuitenkin päätyvät ottamaan yhteyttä ohjeistasi huolimatta. Asiakkaasi voivat myös kertoa suoraan, ovatko ohjeesi hyödyllisiä tai kommentoida niiden sisältöä. Saat tietoa asiakkaittesi tarpeista, opit tuntemaan heidät paremmin, ja voit kehittää ratkaisutietokantaasi tämän tiedon pohjalta, jotta itsepalvelutarjontasi vastaisi entistä paremmin asiakkaittesi tarpeita. Support-tuotteen ominaisuuksien avulla voit tehdä ratkaisutietokannan kehittämisestä sujuvan jatkuvan prosessin, jolloin ohjeet syntyvät ja päivittyvät sitä mukaa, kun asiakkaiden kysymyksiin vastataan muutenkin. Samalla yhteydenottojen tarve vähenee ja asiakkaasi ovat entistä tyytyväisempiä.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Tarjoa asiakkaillesi myös nämä

Voit tarjota asiakkaille näkymän heidän omiin yhteydenottopyyntöihinsä, joiden tilan he näkevät palvelustasi helposti ja voivat käydä keskustelua kanssasi suoraan palvelussasi. Voit myös viedä asiakaspalvelusi osaksi mobiilisovellusta, jolloin asiakkaat voivat hyödyntää ratkaisutietokantaasi tarvitsematta koskaan poistua mobiilisovelluksestasi.

Avaa ilmainen kokeilutili Ota yhteyttä

Millä tavalla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Lue lisää

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Lue lisää

Nyt viihdyt asiakaspalvelutyössä

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.