Muut Zendesk-tuotteet

Laajenna Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmän toiminnallisuutta muilla Zendesk-lisätuotteilla, kuten Gather-yhteisöpalvelulla, Sunshine-kehitysalustalla tai innovatiivisella Zendesk Sell CRM -järjestelmällä.

Ota yhteyttä
Zendesk Gather

Gather

Anna asiakkaillesi ääni ja luo yhteisö

Zendesk Gather on yhteisöalusta, jonka avulla asiakkaasi voivat läpinäkyvästi keskustella yrityksesi ja muiden asiakkaiden kanssa ja jakaa ideoita, vinkkejä ja neuvoja tuotteesi tai palvelusi käyttöön liittyen.

Yrityksellesi Gather mahdollistaa uusien tuotteiden, tuoteominaisuuksien ja ideoiden julkaisun ja kommenttien keräämisen ketterästi käyttäjäyhteisöltä.

Antamalla asiakkaillesi mahdollisuuden keskinäiseen vuorovaikutukseen, annat samalla tukihenkilöillesi eturivin paikan keskustelun seuraamiseen, siihen osallistumiseen ja tarvittavien korjausten tai parannusten tekemiseen palautteiden ja käyttäjien havaintojen perusteella.

Zendesk Sell

Sell

Keskity kaupantekoon

Zendesk Sell on myynnin tekemisen ja johtamisen helppokäyttöinen CRM-työkalu. Myyjät on palkattu tekemään myyntityötä, eikä täyttämään tietoja järjestelmiin. Zendesk Sell on myyjän jokapäiväinen työkalu sähköpostiviestintään, puheluihin ja tapaamisten sopimiseen ja seurantaan. Kaikki asiakasviestintä tallentuu automaattisesti, jolloin tieto kulkee saumattomasti kaikille myyntiin osallistuville.

Myynnin johdon on helppo seurata tilannetta selkeän ja yrityksesi tarpeisiin mukautuvan myyntiprosessin ansiosta. Zendesk Sell sisältää myös valmiin yhteyden Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmään, joten myynnin ja asiakaspalvelun on helppo tehdä yhteistyötä.

Zendesk Sunshine

Sunshine

Kaikki asiakastietosi yhdessä paikassa

Zendesk Sunshine on avoin ja joustava kehitysalusta, jonka avulla voit laajentaa Zendeskin tietovarastoa ja toiminnallisuutta, sekä kytkeä sen osaksi järjestelmäkokonaisuuttasi. Zendesk toimii Amazonin Web –palvelussa (AWS). Sunshine-tuote mahdollistaa liittymisen AWS:n tarjoamiin rajapintoihin ja palveluihin, joita voidaan käyttää Zendeskin toiminnallisuuden lisänä.

Katso alta miten Vimeo on hyödyntänyt Sunshinea tuomalla asiakaspalvelun käyttöön tiedot asiakkaiden historiasta ja tilanteesta Vimeon videoalustalla.

Katso asiakastarina

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.