Zendesk Support

Zendesk Support on tehokas ja joustava asiakaspalvelujärjestelmä yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn, priorisointiin ja seurantaan – sen avulla viet monikanavaisen asiakaspalvelusi seuraavalle tasolle! Zendesk Support -tuotteella koostat yhteydenotot eri palvelukanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen, ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Kanavista tuettuna ovat asiakaspalvelusivusto lomakkeineen, sähköpostit, chat, sosiaalinen media, pienoissovellus, puhelinpalvelu ja paljon muita.

Sovellin Zendesk Partner
Soveltimen Zendesk-palvelu

Parempaa palvelua asiakkaillesi, tehokkaampi työkalu organisaatiollesi

Tiesitkö, että 78% asiakkaista pitää myyjäyrityksen asiakaspalvelun mainetta tärkeänä ostokriteerinä, ja että 75% asiakkaista odottaa sähköpostitse tehdyn tukipyynnön ratkeavan vuorokauden kuluessa?

Siellä missä asiakkaasi ovat

Asiakkaasi odottavat palveluasi yhä useammissa kanavissa. Onko asiakaspalvelijoidesi työskentely hajautunut useisiin eri järjestelmiin ja palveluihin, ja työkalujen suuri määrä hidastaa asiakaspalvelun toimintaa? Nyt voit hoitaa kaiken yhden asiakaspalvelujärjestelmän ja käyttöliittymän kautta. Poista kaaos ja palvele asiakkaitasi paremmin!

Tehokkaammin ja laadukkaammin

Asiakkaasi odottavat nopeaa palvelua ja asiakaspalvelusi saattaa olla kasvustanne johtuen kovan paineen alla. Aikaa kuluu ehkä liikaa työn organisointiin, tiedon etsimiseen ja rutiinitoimenpiteisiin. Anna Zendesk Support –tuotteen pitää tiedot koossa, huolehtia työn ohjauksesta ja automasoida rutiinit. Keskity itse tekemiseen ja vahvista asiakassuhteitasi!

Seuraa tavoitteitasi ja tue liiketoimintaanne

Tiedätkö tarkalleen, mihin aikanne asiakaspalvelussa nykyisin kuluu ja missä olisi varaa parantaa? Ovatko asiakkaasi tyytyväisiä ja onko kehitys oikeansuuntaista? Tiedätkö todellisen vasteaikanne? Nyt voit asettaa itsellesi tavoitteet ja seurata niiden toteutumista. Tarjoa liiketoiminallenne arvokasta tietoa ja kehitä toimintaanne sen avulla tehokkaammin!

Tehokas työkalu asiakaspalvelulle

Zendesk Support on helppokäyttöinen, visuaalinen ja selkeä asiakaspalvelujärjestelmä, joka auttaa asiakaspalvelijoita pitämään työnsä järjestyksessä ja vastaamaan asiakkailleen tavoitellussa aikataulussa.

Zendesk palvelu Support
Zendesk on helppo oppia

Omaksut ja opit nopeasti

Zendesk-filosofian mukaisesti järjestelmä on onnistuttu pitämään yksinkertaisena ja helposti omaksuttavana. Niin asiakkaasi kuin asiakaspalvelutiimisikin ihastuvat varmasti sen selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen, ja saavutat tavoittelemasi hyödyt heti käyttöönottopäivästä alkaen. Palvelu on paketoitu selkeäksi kokonaisuudeksi, josta ominaisuudet eivät kuitenkaan lopu kesken. Tämän pilvipalvelun otat sujuvasti käyttöön ilman suurempaa ponnistusta ja kustannuksia, ja parannat asiakaspalvelusi laatua ja tehokkuutta huomattavasti. Omaksut palvelun nopeasti ja kehität niin asiakaspalveluasi jatkuvasti edelleen ja tarjoat asiakkaillesi entistä parempia palvelukokemuksia.

Varaa aika Zendesk-esittelyyn
Kaikki-asiakaspalvelukanavat-käyttöön-Sovellin-ja-Zendesk

Ota kaikki palvelukanavat haltuusi

Nykyään asiakkaat odottavat sinun palvelevan kaikissa kanavissa. Zendesk mahdollistaa monikanavaisen asiakaspalvelun siellä, missä asiakkaasikin ovat – omissa verkkopalveluissasi, puhelimessa, chatissa, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa ja eri pikaviestimissä, tarjoamallasi itsepalvelusivustolla tai vaikka mobiilisovelluksessasi asiakkaan koskaan poistumatta siitä. Palvelet itse yhden käyttöliittymän kautta tarvittaessa vaikka mobiilisti. Kaikki yhteydenotot järjestät tarpeittesi mukaan niin, että palvelet asiakkaitasi tehokkaasti juuri oikeassa järjestyksessä riippumatta siitä, mitä kautta asiakas ottaa sinuun yhteyttä.

Tavoitteiden seuranta

Työsi pysyy järjestyksessä

Zendesk Support -asiakaspalvelujärjestelmällä koostat yhteydenotot eri kanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Yksittäisen yhteydenoton koko historia liitteineen on aina saatavilla näkymän kautta yrityksenne sisäistä keskustelua myöten ja luokittelet tapaukset oman tarpeesi mukaan, sillä voit itse päättää tietosisällöstä. Ohjaat helposti yhteydenotot asiakkailta eri asiakaspalveluryhmien omiin, itse määrittelemiinne työnäkymiin. Tiimisi työtä hyvin tukeva ja juuri tarpeisiinne sovitettu asiakaspalvelun työkalu tekee työstä mielekästä ja tukee laadukkaan palvelun tarjoamista.

Voit keskittyä asiakaspalveluun

Automatisoi rutiinitehtävät

Zendesk Support -tuote tarjoaa hyvät välineet rutiinien automatisointiin: voit itse helposti määritellä haluamasi säännöt ja kehittää niitä asiakaspalvelusi tarpeiden muuttuessa. Anna järjestelmän ohjata tapaukset puolestasi oikeille ryhmille, muistuttaa asiakasta odottavasta vastauksesta tai tukihenkilöitäsi viivästyneistä tapauksista. Zendesk voi priorisoida ja luokitella yhteydenotot automaattisesti määrittelemiesi sääntöjen mukaan. Näin vapautat aikaa asiakaspalvelijoiltasi rutiinien hoitamisesta asiakkaidenne varsinaisten ongelmien ratkaisemiseen. Järjestelmän avulla hyödynnät helposti olemassa olevan tietosi ja luot nopeasti uusia mallivastauksia ja ohjeita, joiden avulla ratkaiset asiakkaittesi kysymykset entistä nopeammin. Palvelet asiakkaitasi tehokkaammin ja paremmin!

monikanavainen asiakaspalvelu

Seuraa ja kehitä toimintaasi

Asiakaspalvelujärjestelmän avulla asetat helposti ja sujuvasti asiakaspalveluryhmille sopivimmat vasteaikatavoitteet esimerkiksi kanavittain tai ratkaisualueittain. Voit ottaa yhdellä klikkauksella käyttöösi asiakastyytyväisyyskyselyn, jolla saat asiakkailtasi arvokasta palautetta palvelusi laadusta. Kattavien raporttien avulla saat nopeasti selkeän kuvan palvelusi laadusta ja voit seurata ja kehittää toimintaa oikeaan suuntaan. Voit itse määrittää järjestelmään kerättävän tietosisältösi, joten saat raporteilta juuri yrityksellesi olennaiset tunnusluvut. Pystyt tarjoamaan niin asiakaspalvelutiimillesi kuin liiketoiminnallennekin arvokasta tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa ja automatisoida sen vaikka sähköpostitse lähetettäväksi viikkoraportiksi.

Ratkaisu, jossa on jo kaikki valmiina

Luot kokonaisratkaisun

Asiakaspalvelun ja koko organisaation tehokkuus syntyy joskus vasta kokonaisratkaisun kautta. Zendesk Support -tuotteeseen on tarjolla kymmeniä valmiita integraatioita ja satoja laajennuksia, jotka asentamalla ja konfiguroimalla, voit luoda organisaatiotasi paremmin palvelevan kokonaisratkaisun. Näin voit varmistaa, että saat muista järjestelmistä vaivatta asiakaspalvelussasi tarvittavan tiedon ja pystyt välittämään tuottamasi tiedon muun organisaation käyttöön toisiin järjestelmiin. Jos valmisintegraatiota ei ole tarjolla, tarjoaa Zendesk Support hyvin dokumentoidut standardit rajapinnat, joita vasten on helppoa ja sujuvaa kehittää omia integraatioratkaisuja.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Paranna vielä palveluitasi

Zendesk Support -asiakaspalvelujärjestelmään voi saumattomasti liittää seuraavat Zendesk-tuotteet, joilla voit vielä parantaa palveluitasi eri kanavissa:

  • Zendesk Guide -portaalituotteella tarjoat asiakkaillesi kätevän itsepalvelusivuston ja ratkaisutietokannan.
  • Zendesk Chat -tuotteella tarjoat kattavan live chat-palvelun asiakkaille ja optimoit asiakaskokemuksen.
  • Zendesk Talk -tuotteella tarjoat asiakkaillesi kaikki edistyneen puhelinpalvelun ominaisuudet.

Tarjoa Zendeskin avulla saumattomasti kanavasta toiseen liukuva asiakaskokemus, joka on dynaaminen yhdistelmä sekä tekoälyn tukemaa itsepalvelua, että asiakaspalvelijoidesi tarjoamaa laadukasta asiakaspalvelua!

Avaa ilmainen kokeilutili Tutustu hinnoitteluun

Millä tavalla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Lue lisää

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Lue lisää

Nyt viihdyt asiakaspalvelutyössä

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 7 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.