Zendesk Support

Zendesk Support on kauniin yksinkertainen ja miellyttävä järjestelmä yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn, priorisointiin ja seurantaan – sen avulla viet asiakaspalvelusi seuraavalle tasolle! Zendesk Support tuotteella koostat yhteydenotot eri kanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen, ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Kanavista tuettuna ovat asiakaspalvelusivusto lomakkeineen, sähköpostit, sosiaalisen media, pienoissovellus ja puhelinpalvelu.

Sovellin Zendesk Partner
Soveltimen Zendesk-palvelu

Parempaa palvelua asiakkaillesi, tehokkaampi työkalu organisaatiollesi

Tiesitkö, että 78% asiakkaista pitää myyjäyrityksen asiakaspalvelun mainetta tärkeänä ostokriteerinä, ja että 75% asiakkaista odottaa sähköpostitse tehdyn tukipyynnön ratkeavan vuorokauden kuluessa?

Siellä missä asiakkaasi ovat

Asiakkaasi odottavat palveluasi yhä useammissa kanavissa. Nykyiset työkalusi eivät välttämättä tue asiakaspalvelutiimiäsi enää hyvin ja työkalujen suuri määrä tai puuttuminen hidastavat asiakaspalvelun toimintaa. Nyt voit hoitaa kaiken asiakaspalvelun yhden ja saman työkalun kautta. Poista kaaos ja palvele asiakkaitasi paremmin!

Tehokkaammin ja laadukkaammin

Asiakkaasi odottavat nopeaa palvelua ja asiakaspalvelusi saattaa olla kasvustanne johtuen kovan paineen alla. Aikaa kuluu ehkä liikaa työn organisointiin, tiedon etsimiseen ja rutiinitoimenpiteisiin. Anna Zendesk Support –tuotteen pitää tiedot koossa, huolehtia työn ohjauksesta ja automasoida rutiinit. Keskity itse tekemiseen ja vahvista asiakassuhteitasi.

Seuraa tavoitteitasi ja tue liiketoimintaanne

Tiedätkö tarkalleen, mihin aikanne asiakaspalvelussa nykyisin kuluu ja missä olisi varaa parantaa? Ovatko asiakkaasi tyytyväisiä ja onko kehitys oikeansuuntaista? Tiedätkö todellisen vasteaikanne? Nyt voit asettaa itsellesi tavoitteet ja seurata niiden toteutumista. Tarjoa liiketoiminallenne arvokasta tietoa ja kehitä toimintaanne sen avulla tehokkaammin!

Mielekäs työympäristö asiakaspalveluun

Zendesk Support on helppokäyttöinen, visuaalinen ja selkeä työkalu, joka auttaa asiakaspalvelijoita pitämään työnsä järjestyksessä ja vastaamaan asiakkailleen tavoitellussa aikataulussa.

Zendesk palvelu Support
Zendesk on helppo oppia

Omaksut ja opit nopeasti

Zendesk-filosofian mukaisesti palvelu on onnistuttu pitämään yksinkertaisena ja helposti omaksuttavana. Niin asiakkaasi kuin asiakaspalvelutiimisikin ihastuvat varmasti palvelun selkeyteen ja helppokäyttöisyyteen, ja saavutat tavoittelemasi hyödyt heti käyttöönottopäivästä alkaen. Palvelu on paketoitu selkeäksi kokonaisuudeksi, josta ominaisuudet eivät kuitenkaan lopu kesken. Tämän pilvipalvelun otat sujuvasti käyttöön ilman suurempaa ponnistusta ja kustannuksia, ja parannat asiakaspalvelusi laatua ja tehokkuutta huomattavasti. Omaksut palvelun nopeasti ja kehität niin asiakaspalveluasi kuin Zendesk-palveluasikin jatkuvasti edelleen ja tarjoat asiakkaillesi entistä parempia palvelukokemuksia.

Varaa aika Zendesk-esittelyyn
Kaikki-asiakaspalvelukanavat-käyttöön-Sovellin-ja-Zendesk

Ota palvelukanavat haltuusi

Nykyään asiakkaat odottavat sinun palvelevan kaikissa kanavissa. Zendesk mahdollistaa palvelun siellä, missä asiakkaasikin ovat – omissa verkkopalveluissasi, puhelimessa, chatissä, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa, tarjoamallasi itsepalvelusivustolla tai vaikka mobiilisovelluksessasi asiakkaan koskaan poistumatta siitä. Palvelet itse yhden ja saman miellyttävän työkalun kautta tarvittaessa vaikka mobiilisti. Kaikki yhteydenotot järjestät tarpeittesi mukaan niin, että palvelet asiakkaitasi tehokkaasti juuri oikeassa järjestyksessä riippumatta siitä, mitä kautta asiakas ottaa sinuun yhteyttä.

Tavoitteiden seuranta

Työsi pysyy järjestyksessä

Zendesk Support tuotteella koostat yhteydenotot eri kanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen, ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Yksittäisen yhteydenoton koko historia liitteineen on aina saatavilla näkymän kautta yrityksenne sisäistä keskustelua myöten ja luokittelet tapaukset oman tarpeesi mukaan, sillä voit itse päättää tietosisällöstä. Ohjaat helposti yhteydenotot asiakkailta eri asiakaspalveluryhmien omiin työnäkymiin, jotka olette itse saaneet määritellä, jotta ne palvelevat ryhmiä varmasti parhaalla mahdollisella tavalla. Tiimisi työtä hyvin tukeva ja juuri tarpeisiinne sovitettu työkalu tekee työstänne mielekästä ja tukee laadukkaan palvelun tarjoamista.

Voit keskittyä asiakaspalveluun

Voit keskittyä olennaiseen

Zendesk Support -tuote tarjoaa hyvät välineet rutiinien automatisointiin: voit itse helposti määritellä haluamasi säännöt ja kehittää niitä asiakaspalvelusi tarpeiden muuttuessa. Anna järjestelmän ohjata tapaukset puolestasi oikeille ryhmille, muistuttaa asiakasta odottavasta vastauksesta tai tukihenkilöitäsi viivästyneistä tapauksista. Zendesk voi priorisoida ja luokitella yhteydenotot automaattisesti määrittelemiesi sääntöjen mukaan. Näin vapautat aikaa asiakaspalvelijoiltasi rutiinien hoitamisesta asiakkaidenne varsinaisten ongelmien ratkaisemiseen. Järjestelmän avulla hyödynnät helposti olemassa olevan tietosi ja luot nopeasti uusia mallivastauksia ja ohjeita, joiden avulla ratkaiset asiakkaittesi kysymykset entistä nopeammin. Palvelet paremmin.

monikanavainen asiakaspalvelu

Seuraat ja kehität toimintaasi

Zendesk Support tuotteella asetat helposti ja sujuvasti asiakaspalveluryhmille vasteaikatavoitteet, vaikka kanavittain tai ratkaisualueittain. Voit ottaa yhdellä klikkauksella käyttöösi asiakastyytyväisyysmittauksen, jolla saat asiakkailtasi arvokasta palautetta palvelustasi. Kattavien raporttien avulla saat nopeasti selkeän kuvan palvelusi laadusta ja voit seurata ja kehittää palveluasi oikeaan suuntaan. Kun olet saanut itse määritellä tietosisältösi, saat raporteilta juuri tarvitsemasi näkökulmat. Pystyt tarjoamaan niin asiakaspalvelutiimillesi kuin liiketoiminnallennekin arvokasta tietoa helposti ymmärrettävässä muodossa ja tämänkin voit automatisoida vaikka sähköpostiin viikkoraportiksi.

Ratkaisu, jossa on jo kaikki valmiina

Luot kokonaisratkaisun

Asiakaspalvelun ja koko organisaation tehokkuus syntyy joskus vasta kokonaisratkaisun kautta. Zendesk Support -tuotteeseen on tarjolla kymmeniä valmiita integraatioita ja satoja laajennuksia, jotka asentamalla ja konfiguroimalla, voit luoda organisaatiotasi paremmin palvelevan kokonaisratkaisun. Näin voit varmistaa, että saat muista järjestelmistä vaivatta asiakaspalvelussasi tarvittavan tiedon ja pystyt välittämään tuottamasi tiedon muun organisaation käyttöön toisiin järjestelmiin. Jos valmisintegraatiota ei olisi tarjolla, tarjoaa Zendesk Support –tuote hyvin dokumentoidut standardit rajapinnat, joita vasten on helppoa ja sujuvaa kehittää omia integraatioratkaisuja.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Paranna vielä palveluitasi

Zendesk Support –tuotteeseen voi saumattomasti liittää seuraavat Zendesk-tuotteet, joilla voit vielä parantaa palveluitasi eri kanavissa:

  • Zendesk Guide –tuotteella voit vielä laajentaa asiakkaille tarjoamasi itsepalvelusivuston toimintaa.
  • Zendesk Chat -tuotteella voit tarjota kattavamman Chat-palvelun asiakkaille ja optimoida asiakkaiden käyttökokemuksen.
  • Zendesk Talk –tuotteella voit tarjota edistyneen puhelinpalvelun ominaisuudet.

Huomaathan, että Zendesk Support –tuote sisältää tuen näille palvelukanaville jo oletuksena. Tuotteiden avulla voit palvella näissä kanavissa paremmin.

Avaa ilmainen kokeilutili Tutustu hinnoitteluun

Millä tavalla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Lue lisää

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Lue lisää

Nyt viihdyt asiakaspalvelutyössä

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 7 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.