Zendesk Talk

Puhelinpalvelu on edelleen tehokkain tapa tarjota ratkaisuja asiakkaalle. Zendesk Talk –tuote tuo puhelinpalvelun saumattomasti osaksi asiakaspalveluasi, ja voit tarjota asiakkaillesi aina nopeita vastauksia ja henkilökohtaisen palvelukokemuksen. Voit vastaanottaa puhelut selaimessa tai siirtää ne kännykkääsi ja vastata sieltä, missä ikinä menetkin! Puhelut kirjataan asiakaspalvelujärjestelmään automaattisesti, jolloin asiakkaasi yhteydenottohistoria pysyy täydellisenä ja asian hoitaminen voi jatkua sujuvasti, puhelimitse tai muun kanavan kautta.

Sovellin Zendesk Partner
Soveltimen Zendesk-palvelu

Puhumalla tyytyväisempiä asiakkaita

Tiesitkö, että 73% kuluttajista on turvautunut yrityksen puhelinpalveluun viimeisen 12 kuukauden aikana? Zendesk Talk -tuotteen avulla tarjoat henkilökohtaista palvelua ja kytket puhelinpalvelun kiinteäksi osaksi asiakaspalveluasi!

Sujuvampaa palvelua asiakkaillesi

Nopeus on valttia asiakaspalvelutilanteissa ja integroidun puhelinpalvelun avulla tukihenkilöilläsi on jo vastatessaan esillä kaikki tarvittava asiakastieto. Haastavammat kysymykset ratkaiset asiakkaan kanssa parhaiten puhelimitse. Pidemmän puhelun tapauksessa puhelunauhoite auttaa sinua asian hoitamisessa edelleen.

Saumaton osa asiakaspalveluasi

Tukihenkilösi voivat nyt hoitaa niin puhelut kuin kaikki muutkin yhteydenotot yhdessä ja samassa asiakaspalvelujärjestelmässä. Voit ohjata asiat suoraan oikeille asiantuntijoille ja palvelette asiakasta sujuvasti. Vaikkette olisikaan aina työpisteillänne, voitte palvella sujuvasti kännyköidenkin kautta, ja silti yhteydenotot tallennetaan normaalisti järjestelmääsi.

Tuotat tietoa organisaatiollesi

Zendesk Talkin avulla tuotat puhelinpalvelusta arvokasta tietoa, sillä myös nämä yhteydenotot kirjautuvat tikettijärjestelmääsi. Mikään yksityiskohta ei jää tallentumatta, jos päätät nauhoittaa puhelut. Voit välittää nyt kaiken tiedon edelleen organisaatiollesi ja kattavan raportoinnin tuella voitte kehittää palveluitanne ja asiakaspalvelukokonaisuuttanne edelleen.

Ratkaisu sujuvaan puhelinpalveluun

Zendesk Talk -tuote on integroitu sujuvasti Zendesk Support –asiakaspalvelujärjestelmään ja hoidat puhelut vaivatta muun asiakaspalvelutyön ohessa. Vastaat silloin kun olet käytettävissä, ja soitat kun tarvitsee. Puhelinpalvelu muuttuu sujuvaksi osaksi asiakaspalvelutyötäsi, eikä keskeytä sitä.

Parempaa ja mukavampaa asiakaspalvelua Zendeskin ja Soveltimen avulla

Helppo ottaa käyttöön

Jos olet ottamassa käyttöön Zendesk Support –palvelua, sinulla on jo Zendesk Talk –käyttömahdollisuus. Voit huoletta kokeilla palvelua hetken ilmaiseksi ja katsoa miten se palvelisi sinun asiakaspalvelutiimiäsi. Palvelu ei juuri konfiguraatiota ennen kokeiluasi kaipaa, mutta teet palvelusta juuri sinulle sopivan helppokäyttöisen hallinnointikäyttöliittymän avulla. Nauhoita palveluun omat ääniviestisi ja tee muutama asetus, niin voit aloittaa puhelinpalvelusi käytön!

Avaa ilmainen kokeilutili Ota yhteyttä

Sujuvasti ja saumattomasti

Talkin avulla ohjaatte puhelut automaattisesti oikeille asiakaspalveluryhmille ja varmistatte, että puhelu tavoittaa oikean tukihenkilön ja asia hoituu alusta asti tehokkaasti. Tukihenkilönne voivat itse päättää milloin ovat valmiita vastaanottamaan puheluita ja vastata niihin joustavasti joko tietokoneelta tai ohjata puhelut matkapuhelimeensa. Tarvittaessa voitte siirtää puhelun toiselle henkilölle tai kutsua uusia henkilöitä mukaan puheluun. Asiakastieto aukeaa automaattisesti puhelun yhdistyessä ja voitte hoitaa puhelunne sujuvasti. Puhelinvastaaja huolehtii palvelustasi, jos ette ehdi vastaamaan ja viestit tallentuvat yhteydenotoiksi asiakaspalvelujärjestelmään odottamaan käsittelyä. Palvelet niin monessa numerossa kuin haluat, ja tarjoat palvelunumerot paikallisesti maittain tai ratkaisualueittain vaivattomasti.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Tarpeesi mukaan skaalautuva

Zendesk Talkin avulla saat käyttöösi kaikki ammattimaisen ja kattavan puhelinpalvelukeskuksen ominaisuudet kuten IVR-äänitaajuusvalikot, monipuoliset puheluiden seuranta- ja raportointityökalut, sekä takaisinsoittopalvelun. Voit helposti aktivoida tuotteen näkyviin vain niille tukihenkilöille, jotka puhelinpalvelua tarjoavat ja seuraat reaaliajassa puhelinpalvelusi tapahtumia ja puhelumääriä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Millä tavalla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Lue lisää

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Lue lisää

Nyt viihdyt asiakaspalvelutyössä

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsellaksesi videosisältöä.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsellaksesi videosisältöä.