Zendesk Talk

Puhelinpalvelu on edelleen tehokkain tapa tarjota ratkaisuja asiakkaalle. Zendesk Talk –ratkaisu tuo puhelinpalvelun saumattomasti osaksi asiakaspalveluasi, ja voit tarjota asiakkaillesi aina nopeita vastauksia ja henkilökohtaisen palvelukokemuksen. Voit vastaanottaa puhelut selaimessa tai siirtää ne puhelimeesi, ja vastata sieltä, missä ikinä menetkin! Puhelut kirjataan yhteydenotoiksi, jolloin asiakkaasi yhteydenottohistoria pysyy täydellisenä ja asian hoitaminen voi jatkua sujuvasti, puhelimitse tai muun kanavan kautta.

Soveltimen Zendesk-palvelu

Puhumalla tyytyväisempiä asiakkaita

Tiesitkö, että 73% kuluttajista on turvautunut yrityksen puhelinpalveluun viimeisen 12 kuukauden aikana? Zendesk Talk -tuotteen avulla tarjoat henkilökohtaista palvelua ja kytket puhelinpalvelun kiinteäksi osaksi asiakaspalveluasi!

Sujuvampaa palvelua asiakkaillesi

Nopeus on valttia asiakaspalvelutilanteissa ja integroidun puhelinpalvelun avulla tukihenkilöilläsi on jo vastatessaan esillä kaikki tarvittava asiakastieto. Haastavammat kysymykset ratkaiset asiakkaan kanssa parhaiten puhelimitse. Pidemmän puhelun tapauksessa tukee puhelun äänite sinua asian hoitamisessa edelleen.

Saumaton osa asiakaspalveluasi

Tukihenkilösi voivat nyt hoitaa niin puhelut kuin kaikki muutkin yhteydenotot yhdessä ja samassa palvelussa. Voit ohjata asiat suoraan oikeille asiantuntijoille ja palvelette asiakasta sujuvasti. Vaikkette olisikaan aina työpisteillänne, voitte palvella sujuvasti kännyköidenkin kautta, ja silti yhteydenotot tallennetaan normaalisti järjestelmääsi.

Tuotat tietoa organisaatiollesi

Zendesk Talkin avulla tuotat puhelinpalvelusta arvokasta tietoa, sillä myös nämä yhteydenotot kirjautuvat palveluusi. Mikään yksityiskohta ei jää tallentumatta, jos päätät nauhoittaa puhelut. Voit välittää nyt kaiken tiedon edelleen organisaatiollesi ja kattavan raportoinnin tuella voitte kehittää palveluitanne ja asiakaspalvelukokonaisuuttanne edelleen.

Ratkaisu sujuvaan puhelinpalveluun

Zendesk Talk -tuote on integroitu sujuvasti Zendesk Support –tuotteeseen ja hoidat puhelusi vaivatta muun asiakaspalvelutyön ohessa. Vastaat silloin kun olet käytettävissä, ja soitat kun tarvitsee. Puhelinpalvelu muuttuu sujuvaksi osaksi asiakaspalvelutyötäsi, eikä keskeytä sitä.

Parempaa ja mukavampaa asiakaspalvelua Zendeskin ja Soveltimen avulla

Helppo ottaa käyttöön

Jos olet ottamassa käyttöön Zendesk Support –palvelua, sinulla on jo Zendesk Talk –käyttömahdollisuus. Voit huoletta kokeilla palvelua hetken ilmaiseksi ja katsoa miten se palvelisi sinun asiakaspalvelutiimiäsi. Palvelu ei juuri konfiguraatiota ennen kokeiluasi kaipaa, mutta teet palvelustasi juuri sinulle sopivan helppokäyttöisen konfigurointikäyttöliittymän avulla. Nauhoitat palveluun vain omat ääniviestisi ja teet muutaman asetuksen, niin voit aloittaa puhelinpalvelusi käytön.

Voit keskittyä asiakaspalveluun

Sujuvasti ja saumattomasti

Puhelut ohjautuvat automaattisesti oikeille asiakaspalveluryhmille, ja vastaatte kun pystytte ja soitatte kun tarvitsee, eikä työnne keskeydy. Voitte päättää milloin olette valmiita vastaanottamaan puheluita, ja milloin vastaatte tietokoneelta tai kännykästä. Tarvittaessa voitte siirtää puhelun toiselle henkilölle, jos asiakkaan asia sitä edellyttää. Asiakastieto aukeaa automattisesti puhelun tapauksessa ja voitte hoitaa puhelunne sujuvasti. Vastaaja huolehtii palvelustasi, jos ette ehdi vastaamaan ja viestit tallentuvat palveluusi yhteydenotoiksi, joista voitte jatkaa asian käsittelyä. Palvelet niin monessa numerossa kuin haluat, ja tarjoat palvelunumerot paikallisesti maittain tai ratkaisualueittain vaivattomasti.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Tarpeesi mukaisesti

Zendesk Talk –puhelinpalvelun voit ottaa käyttöön vain palvelua hyödyntäville asiakaspalvelijoille, ja voit aina määrittää henkilöt, jotka kulloinkin palvelua käyttävät. Voit valita ja maksaa vain ominaisuuksista, joita todella tarvitset. Tarvittaessa saat käyttöösi kaikki ammattimaisen ja kattavan puhelinpalvelukeskuksen ominaisuudet, myös äänivalikot puheluiden ohjaukseen, tekstiviestipalvelut, takaisinsoittopalvelut, reaaliaikaisen jonojen seurannan, mahdollisuuden monitoroida puheluita, yhteydenottopyynnöt hylätyistä puheluista ja laajemmat raportit.

Aloita ilmainen kokeilutili Jätä yhteydenottopyyntö

Millä tavalla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Lue lisää

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Lue lisää

Nyt viihdyt asiakaspalvelutyössä

Lue lisää

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme

Zendesk Premium Partnerina saat meiltä kaiken tarvitsemasi:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Integraatiot
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta voit pyytää tarjouksen lisensseistä ja käyttöönottopalveluistamme.

Pyydä tarjous

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi jalostetun kokemuksemme kymmenistä asiakasprojekteistamme.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Jos valmisintegraatiota ei ole tarjolla, saat kauttamme myös integraatiototeutukset osaavien asiantuntijoidemme kehittäminä, ja tarjoat organisaatiollesi toimivan kokonaisratkaisun.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti tukenasi kehittämässä palveluasi edelleen.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Hei. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyn evästeiden käytön ja sivuston käyttöehdot.

Asia selvä