Täydellinen näkymä koko asiakaspalveluusi

Hanki järjestelmä, jonka avulla todella ymmärrät asiakaspalvelusi tilan ja asiakkaidesi asiakaskokemuksen. Yhden järjestelmän avulla ohjaat jatkossa resurssit aina joustavasti sinne, missä niitä todella tarvitaan, eikä ruuhkaa pääse enää syntymään.

Organisoi asiakaspalvelusi uudelleen ja laita tiimisi hymyilemään

Onko asiakaspalvelusi ruuhkautunut, henkilöstön jaksaminen ja hermot tiukoilla, ja vasteaikojen saavuttaminen lähes mahdotonta? Tee tiimillesi palvelus ja ota käyttöön Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmä – työkalu jonka avulla parannat asiakaspalvelusi laatua ja saat tiimisi hymyilemään ja viihtymään työssään!

Anna asiakaspalvelijoidesi keskittyä olennaiseen

Merkittävä osa asiakaspalvelijoiden työajasta menee turhauttavaan manuaaliseen työhön, kuten eri palvelukanavien välillä liikkumiseen ja erilaisten taustajärjestelmien availuun tiedon hakemiseksi. Anna Zendeskin hoitaa automaattisesti suuri osa tuosta toistuvasta työstä, jolloin asiakaspalvelijasi voivat rauhassa keskittyä olennaiseen, eli palvelemaan asiakkaitasi!

Tunnista kehityskohteet täsmällisesti

Tiedätkö tarkalleen mihin aikanne asiakaspalvelussa nykyisin kuluu ja missä olisi varaa parantaa? Ovatko asiakkaasi tyytyväisiä ja onko kehitys oikeansuuntaista? Kattava tiedonsaanti on avain onnistuneeseen asiakaspalvelun kehittämiseen! Kun saat raporteista yksityiskohtaisesti tietoa asiakaspalvelusi toiminnasta, pystyt myös tunnistamaan täsmällisesti kehitystä kaipaavat kohdat.

Tee tiimisi työskentelystä mukavampaa

Modernin monikanavaisen asiakaspalvelun hoitaminen edellyttää, että käytössäsi on siihen soveltuva asiakaspalvelujärjestelmä. Varmista tiimisi viihtyvyys tarjoamalla juuri heille sopiva ratkaisukokonaisuus ja työskentelyalusta, joka tuo kaikki palvelukanavasi yhteen ja samaan käyttöliittymään. Hyvin viihtyvä tiimi on tehokkaampi tiimi!

​Miten tähän päästään?

Ota kaikki palvelukanavat haltuun

Zendesk mahdollistaa palvelun siellä missä asiakkaasikin ovat – omassa verkkopalveluissasi, puhelimessa, chatissä, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa, eri pikaviestimissä kuten WhatsAppissa, tarjoamallasi itsepalvelusivustolla tai vaikka mobiilisovelluksessasi asiakkaan koskaan poistumatta siitä.

Asiakaspalvelusi työskentelee yhden ja saman miellyttävän työkalun kautta tarvittaessa vaikka mobiilisti. Kaikki yhteydenotot järjestät tarpeittesi mukaan niin, että palvelet asiakkaitasi tehokkaasti juuri oikeassa järjestyksessä riippumatta siitä, mistä asiakas sinuun ottaa yhteyttä.

Asiakastyytyväisyys laadun mittarina

Tyytyväiset asiakkaat ovat asiakaspalvelun laadun erehtymätön mittari, joten miksi et kysyisi suoraan asiakkailtasi, kuinka onnistuit? Zendeskissä voit yhdellä klikkauksella ottaa käyttöösi asiakastyytyväisyysmittauksen, jolla saat asiakkailtasi arvokasta palautetta asiakaspalvelusi onnistumisesta – ja mahdollisista kehityskohteista. Järjestelmään kertyneen tiedon perusteella Zendesk voi myös ennustaa asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja saat lisää aikaa toimia tilanteen pelastamiseksi ja asiakkaan tyytyväisyyden saavuttamiseksi.

Aseta tavoitteita ja varmista niiden toteutuminen

Zendeskin avulla voit helposti asettaa tiimillesi tavoitteet ja seurata niiden toteutumista. Järjestelmän kattavasta raportoinnista saat muutamalla klikkauksella selville vastausajat tai ratkaisuajat ja asiakaspalvelijoidesi yhteydenottoihin käyttämän ajan kanavittain, tyypeittäin tai muun määrittelemäsi tiedon perusteella. Koosta itsellesi valmis mittaristo, josta näet yhdellä vilkaisulla kaikki tärkeät raporttisi ja tiedät aina mikä on palvelunne tilanne.

Automatisoi rutiinit ja keskity palvelemaan paremmin

Anna tiketöintijärjestelmän ohjata tapaukset oikeille ryhmille, muistuttaa asiakasta, sidosryhmiä ja asiakaspalvelijoitasi odottavista tai viivästyneistä tapauksista, priorisoi ja luokittele automaattisesti. Näin vapautat aikaa asiakaspalvelijoiltasi rutiinien hoitamisesta asiakkaidenne varsinaisten ongelmien ratkaisemiseen. Järjestelmän avulla hyödynnätte helposti olemassa olevan tietonne ja luotte nopeasti uusia mallivastauksia ja ohjeita, joiden avulla ratkaisette asiakkaittenne kysymykset entistä nopeammin. Palvelette paremmin.

Haluatko lisätietoja?

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

Varaa etätapaaminen +358 400 769 196 sini.juntunen@sovellin.com

Asiakas, joka ratkaisee ongelmansa itse, on tyytyväisin

Zendeskin itsepalveluportaali ja ratkaisutietokanta tarjoavat asiakkaallesi mielekkään käyttöliittymän itsepalveluun ja tarvittaessa yhteydenottamiseen asiakaspalveluusi. Sisällön tuottaminen ja ylläpitäminen on tiimillesi helppoa ja tarvittaessa luot erilaisia päivityssääntöjä, joiden avulla varmistat, että tiedot myös pysyvät ajan tasalla. Voit laajentaa itsepalveluportaalin asiakasportaaliksi antamalla asiakkaidesi kirjautua palveluun, minkä jälkeen voit tarjota asiakkaillesi personoidumpaa palvelua, kohdentaa sisältöjä ja antaa heille muun muassa kootusti näkymän kaikkiin heidän omiin yhteydenottopyyntöihinsä ja niiden tilaan.

Millä muilla tavoilla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Modernin asiakaspalvelujärjestelmän avulla varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun, ja hoidat palvelun nykyistä pienemmin kustannuksinkin.

Viihdy nyt asiakaspalvelutyössä

Zendesk on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan asiakaspalvelua. Tarkoituksena on tehdä sinun työstäsi mielekästä ja tarkoituksenmukaista, kiireessäkin.