Asiantuntevat palvelut Zendesk-kumppaniltasi

Harkitsetko uuden asiakaspalvelujärjestelmän hankintaa tai oletko jo valinnut järjestelmäksesi Zendeskin? Tarvitsetko pelkät lisenssit vai myös osaavan kumppanin tukea käyttöönottoon, palvelun kehittämiseen tai kenties integraatioiden tai laajennuksien toteuttamiseen?

Sovellin Oy voi olla asiantunteva kumppanisi ja yhdessä voimme tehdä ratkaisustasi laadukkaamman. Useiden kymmenten käyttöönottoprojektien kokemuksella tiedämme, että voimme varmasti olla avuksi.

Sovellin Zendesk Partner

Hyödynnä ratkaisusi tehokkaammin

Vaikka Zendesk on ratkaisuna helposti omaksuttava ja hyvin käytettävä, tarjoaa sen laaja toiminnallisuus paljon hyödyntämisen mahdollisuuksia. Kaikkia ominaisuuksia et ole ehkä huomannut tai et ole ehtinyt tutustua kaikkiin parhaisiin käytäntöihin. Autamme mieluusti sinut alkuun ja olemme mukana jatkossakin kehittämässä palveluasi.

Hyvin konfiguroitu järjestelmä tukee asiakaspalveluasi tehokkaammin.

Koulutettu henkilöstö viihtyy työssään ja palvelee asiakkaitanne paremmin.

Laajennuksin ja integraatioin varmistat toimivan kokonais-ratkaisun lisäarvon.

Parempaa ja mukavampaa asiakaspalvelua Zendeskin ja Soveltimen avulla

Käyttöönottopalvelut

Soveltimen avulla varmistat, että hyödynnät palvelun tehokkaasti, luot kestävän pohjan asiakaspalvelun kehittämiselle ja saat täyden hyödyn investoinnistasi heti käyttöönotosta alkaen. Koulutettu henkilökuntasi viihtyy työssään, suoriutuu ja pystyy ottamaan vastuun palvelun jatkokehittämisestä itsenäisesti, jolloin asiakaspalvelusi tehokkuus ja laatu paranevat jatkuvasti.

Olemme tuotteistaneet käyttöönottoprojektimme helposti valittaviksi vaihtoehdoiksi ja hienosäätäneet konseptiamme satojen tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Kehitämme palveluamme jokaisen projektin pohjalta palvellaksemme asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin.

Lue lisää käyttöönotosta Ota yhteyttä

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8668

Koulutukset

Pitämällä huolen siitä, että asiakaspalvelutiimilläsi ja muilla olennaisilla käyttäjilläsi on riittävä koulutus järjestelmän käyttöön varmistat, että saatte Zendeskistä suurimman mahdollisen hyödyn heti ensimmäisestä päivästä lähtien. Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen, onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta uusille työntekijöille tai kertauskoulutus tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta. Halutessanne voimme myös räätälöidä juuri teidän tarpeeseenne sopivat koulutukset tietylle käyttäjäryhmälle.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Asiakaspalvelijan työ mukavaksi ja asiantuntija-apua sovelluskehitykseen Soveltimelta.

Tukenasi jatkossakin

Voimme olla varmistamassa että saat parhaan mahdollisen hyödyn ratkaisustasi koko sen elinkaaren ajan. Emme tue asiakkaitamme vain Zendesk-tuotteen ominaisuuksien osalta, vaan ymmärrämme myös liiketoimintasi tarpeet, ja voimme yhdessä kehittää palveluasi edelleen.

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus, jota kehitämme jatkuvalla asiakastyöllä ja aktiivisella uusien ominaisuuksien seurannalla ja testauksella. Osaamisemme kattaa koko Zendesk-toiminnallisuuden mukaan lukien kaikki tuetut kanavat ja keskeiset laajennukset. Jaamme aktiivisesti tietoa uusista mahdollisuuksista asiakkaillemme.

Zendesk-asiakkaiden jatkuva tuki

Jatkuvan tuen palvelu

Oman ylläpitohenkilöstön kouluttaminen ja tietämyksen ylläpitäminen vaatii asiakaspalvelutiimiltä jatkuvia investointeja, eikä lisensseihin kuuluva Zendeskin englanninkielinen tuki välttämättä vastaa täysin asiakaspalvelutiimisi tarpeita. Asiantuntijamme ovat tukenasi neuvomassa palvelun konfiguraatiossa ja tehokkaammassa hyödyntämisessä yksittäisten pyyntöjen tai jatkuvan tuen muodossa. Halutessasi voit myös ulkoistaa vaikka koko tuotteen pääkäyttäjyyden ja ylläpidon meille, ja keskittyä itse palvelemaan asiakkaita aina työnkulkujasi parhaiten vastaavalla työkalulla.

Voit valita yrityksellesi sopivan tukipalvelun neuvonnasta täysin ulkoistettuun ylläpitoon. Jatkuvan tuen palvelun saat käyttöösi alkaen 14€ / käyttäjä / kk.

Laajennuksien toteutukset

Zendeskin laajennuksilla (APPs) voit tehostaa asiakaspalvelun toimintaa edelleen tai vaikka tuoda tietoa toisesta järjestelmästä asiakaspalvelun saataville. Laajennuksia on tarjolla valmiiksi jo satoja ja voimme suositella niistä sinulle parhaiten sopivia. Aina valmiiden laajennusten ominaisuudet eivät kuitenkaan täysin vastaa tarpeitasi, ja tarvitset oman ratkaisun osaksi palveluasi.

Toteutamme laajennukset tarpeesi mukaan sujuvasti osaavan kehitystiimimme kanssa. Silloin kun se on mahdollista, voimme mukauttaa olemassa olevia laajennuksia tarpeisiisi sopivaksi, tai toteutamme tarvittaessa täysin asiakaskohtaisen laajennuksen.

Zendeskin liittäminen muihin järjestelmiin käy helposti

Integraatiot

Asiakaspalvelun ja koko organisaation tehokkuus syntyy kokonaisratkaisun kautta. Integroit sujuvasti kanssamme järjestelmäsi toimivaksi kokonaisuudeksi. Ymmärrämme miten ja milloin tietoa kannattaa siirtää (synkronointi), välittää tai tuoda katseltavaksi tiettyyn järjestelmään, jotta tarjotaan riittävä tuki asiakaspalvelulle ja muulle liiketoiminnallesi.

Tarvittaessa autamme sinua myös hyödyntämään tarjolla olevat lukuisat valmisintegraatiot ja laajennukset, jotka voivat täyttää tarpeesi jo sellaisenaan.

Voisimmeko palvella sinua yhtä hyvin?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.