Asiantuntevat palvelut Zendesk-kumppaniltasi

Harkitsetko uuden asiakaspalvelujärjestelmän hankintaa tai oletko jo valinnut järjestelmäksesi Zendeskin? Tarvitsetko pelkät lisenssit vai myös osaavan kumppanin tukea käyttöönottoon, palvelun kehittämiseen tai kenties integraatioiden tai laajennuksien toteuttamiseen?

Sovellin Oy voi olla asiantunteva kumppanisi ja yhdessä voimme tehdä ratkaisustasi laadukkaamman. Kymmenien käyttöönottoprojektien kokemuksella tiedämme, että voimme varmasti olla avuksi.

Soveltimen ammattilaiset

Hyödynnä ratkaisusi tehokkaammin

Vaikka Zendesk on ratkaisuna helposti omaksuttava ja hyvin käytettävä, tarjoaa sen laaja toiminnallisuus paljon hyödyntämisen mahdollisuuksia. Kaikkia ominaisuuksia et ole ehkä huomannut tai et ole ehtinyt tutustua kaikkiin parhaisiin käytäntöihin. Autamme mieluusti sinut alkuun ja olemme mukana jatkossakin kehittämässä palveluasi.

Hyvin konfiguroitu järjestelmä tukee asiakaspalveluasi tehokkaammin.

Koulutettu henkilöstö viihtyy työssään ja palvelee asiakkaitanne paremmin.

Laajennuksin ja integraatioin varmistat toimivan kokonais-ratkaisun lisäarvon.

Parempaa ja mukavampaa asiakaspalvelua Zendeskin ja Soveltimen avulla

Käyttöönottopalvelut

Soveltimen avulla varmistat, että hyödynnät palvelun tehokkaasti, luot kestävän pohjan asiakaspalvelun kehittämiselle ja saat täyden hyödyn investoinnistasi heti käyttöönotosta alkaen. Koulutettu henkilökuntasi viihtyy työssään, suoriutuu ja pystyy ottamaan vastuun palvelun jatkokehittämisestä itsenäisesti, jolloin asiakaspalvelusi tehokkuus ja laatu paranevat jatkuvasti.

Olemme tuotteistaneet käyttöönottoprojektimme helposti valittaviksi vaihtoehdoiksi ja hienosäätäneet konseptiamme satojen tyytyväisten asiakkaiden kanssa. Kehitämme palveluamme jokaisen projektin pohjalta palvellaksemme asiakkaitamme vielä entistäkin paremmin.

Asiakkaamme
Zendesk-asiakkaiden jatkuva tuki

Tukenasi jatkossakin

Voimme olla varmistamassa että saat parhaan mahdollisen hyödyn ratkaisustasi koko sen elinkaaren ajan. Emme tue asiakkaitamme vain Zendesk-tuotteen ominaisuuksien osalta, vaan ymmärrämme myös liiketoimintasi tarpeet, ja voimme yhdessä kehittää palveluasi edelleen.

Asiantuntijoillamme on vuosien kokemus, jota kehitämme jatkuvalla asiakastyöllä ja aktiivisella uusien ominaisuuksien seurannalla ja testauksella. Osaamisemme kattaa koko Zendesk-toiminnallisuuden mukaan lukien kaikki tuetut kanavat ja keskeiset laajennukset. Jaamme aktiivisesti tietoa uusista mahdollisuuksista asiakkaillemme.

Laajennuksien toteutukset

Zendeskin laajennuksilla (APPs) voit tehostaa asiakaspalvelun toimintaa edelleen tai vaikka tuoda tietoa toisesta järjestelmästä asiakaspalvelun saataville. Laajennuksia on tarjolla valmiiksi jo satoja ja voimme suositella niistä sinulle parhaiten sopivia. Aina valmiiden laajennusten ominaisuudet eivät kuitenkaan täysin vastaa tarpeitasi, ja tarvitset oman ratkaisun osaksi palveluasi.

Toteutamme laajennukset tarpeesi mukaan sujuvasti osaavan kehitystiimimme kanssa. Silloin kun se on mahdollista, voimme mukauttaa olemassa olevia laajennuksia tarpeisiisi sopivaksi, tai toteutamme tarvittaessa täysin asiakaskohtaisen laajennuksen.

Zendeskin liittäminen muihin järjestelmiin käy helposti

Integraatiot

Asiakaspalvelun ja koko organisaation tehokkuus syntyy kokonaisratkaisun kautta. Integroit sujuvasti kanssamme järjestelmäsi toimivaksi kokonaisuudeksi. Ymmärrämme miten ja milloin tietoa kannattaa siirtää (synkronointi), välittää tai tuoda katseltavaksi tiettyyn järjestelmään, jotta tarjotaan riittävä tuki asiakaspalvelulle ja muulle liiketoiminnallesi.

Tarvittaessa autamme sinua myös hyödyntämään tarjolla olevat lukuisat valmisintegraatiot ja laajennukset, jotka voivat täyttää tarpeesi jo sellaisenaan.

Voisimmeko palvella sinua yhtä hyvin?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Kokoa sinulle sopiva asiakaspalveluratkaisu

Markkinoiden johtavasta pilvipalveluna tarjottavasta Zendesk-tuoteperheestä voit koostaa tarpeitasi vastaavan kokonaisratkaisun. Zendesk Support –tuote on tuoteperheen kivijalka, joka jo sellaisenaan tarjoaa vahvan perusratkaisun, ja jota voit laajentaa tarpeesi mukaan muilla tuotteilla.

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme

Paremman asiakaspalvelun kivijalka

Zendesk support on kauniin yksinkertainen ja miellyttävä järjestelmä yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn, priorisointiin ja seurantaan – viet asiakaspalvelusi seuraavalle tasolle! Zendesk Support tuotteella koostat yhteydenotot eri kanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen, ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Kanavista tuettuna ovat asiakaspalvelusivusto lomakkeineen, sähköpostit, sosiaalinen media, pienoissovellus ja puhelinpalvelu. Tähän tuotteeseen voit halutessasi saumattomasti liittää muut tuotteet ja tarjota asiakkaillesi Chat-palvelun sekä kattavammat palvelut asiakaspalvelusivuston, puhelinpalvelun ja sosiaalisen mediankin osalta.

Lue lisää

Hyödynnä tietotaitosi tehokkaammin

Organisaatiosi omaa runsaasti tietoa, joka voi auttaa asiakasta. Laita tämä tieto töihin puolestasi, tarjoa se asiakkaalle ja hyödynnä tehokkaasti. Vähennät yhteydenottojen tarvetta, ja tutkitusti asiakas, joka löytää ratkaisun nopeasti itse, on tyytyväisempi asiakas. Oma asiakaspalvelusi voi keskittyä todellisiin haasteisiin rutiiniasioiden hoitamisen sijaan. Guide-tuotteen avulla voit tuottaa, julkaista ja tarjota sisältösi asiakkaalle mielekkäällä tavalla ja auttaa asiakasta auttamaan itseään. Halutessasi voit tarjota sisällön usealla kielellä, kohdistaa sisältöjä halutuille asiakasryhmille, tarjota asiakkaille keskustelualueet ja hallintanäkymät omiin yhteydenottoihin. Voit luoda sisäisenkin ohjeiston. Pienoissovelluksella voit helposti tarjota sisällön myös muissa omissa verkkopalveluissasi. Huomaathan, että Zendesk Support-tuote sisältää tästä toiminnallisuudesta jo perustoiminnallisuuden, ja tällä tuotteella laajennat toiminnallisuuden kattamaan tarpeesi.

Lue lisää

Henkilökohtaisempaa palvelua puhelimitse

Puhelinpalvelu on edelleen tehokkain tapa tarjota ratkaisuja asiakkaalle. Zendesk talk –ratkaisu tuo puhelinpalvelun saumattomasti osaksi asiakaspalveluasi, ja voit tarjota asiakkaillesi aina nopeita vastauksia ja henkilökohtaisen palvelukokemuksen. Voit vastaanottaa puhelut selaimessa tai siirtää ne puhelimeesi, ja vastata sieltä, missä ikinä menetkin! Puhelut kirjataan yhteydenotoiksi, jolloin asiakkaasi yhteydenottohistoria pysyy täydellisenä ja asian hoitaminen voi jatkua sujuvasti. Voit ohjata puhelut halutuille asiakaspalveluryhmille ja halutessasi voit tallentaa puhelut. Huomaathan, että Zendesk Support-tuote sisältää tästä toiminnallisuudesta jo perustoiminnallisuuden, ja tällä tuotteella laajennat toiminnallisuuden kattamaan kaikki tarpeesi.

Lue lisää

Keskustele asiakkaidesi kanssa reaaliajassa

Tee asiakaspalvelusta reaaliaikaista ja tarjoa asiakkaillesi vastauksia juuri silloin, kun he niitä kaipaavat! Chat-tuotteella tarjoat asiakkaillesi parempaa palvelua omissa verkkopalveluissasi, missä he voivat kääntyä puoleesi ja saada tukea välittömästi, tarvitsematta poistua palvelustasi. Voit tarjota palvelun palveluissasi tarpeen mukaan ja eri kielillä, ja voit ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille vaikka osaamisen perusteella. Voit tarjota ratkaisun palveluissasi tarpeen mukaan eri kielillä, ja ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille vaikka osaamisalueiden perusteella. Asiakaskokemusta voit optimoida automaatioilla, ja halutessasi tarjota aktiivisesti tukeasi käyttämällä automaattisia kysymyksiä olennaisilla sivuilla. Yhteydenotot voit tallentaa automaattisesti Zendesk Supportiin. Huomaathan, että Chatin voit ottaa tarpeen mukaan valituille tukihenkilöille ja, että Chatin voit ottaa käyttöön myös itsenäisenä palveluna.

Lue lisää

Tukea somen pikaviestimille

Asiakkaan viestivät enenevissä määrin sosiaalisen median pikaviestimien kautta. Zendesk Message tuote tarjoaa nyt uuden ja tuoreen tavan viestiä asiakkaittesi kanssa mm. Facebook Messengerin ja Twitterin kautta chatin kaltaisesti reaaliaikaisesti. Dialogisi asiakkaan kanssa säilyy ja on katseltavissa jatkuvasti, mutta voit silti merkitä yksittäiset keskustelut valmiiksi ja siirtää ne asiakkaan historiaan. Aktiivisesti näissä kanavissa palvelevalle yritykselle tuote voi tarjota mielekkään viestintätyökalun Zendesk-ratkaisun oheen. Zendesk Message –tuote on osa Zendesk Chat –tuotetta ja on käytettävissä kaikille Chat-tuotteen tilanneille asiakkaille.

Ota yhteyttä

Sovellin on Zendesk Master Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Integraatiot
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta voit pyytää tarjouksen lisensseistä ja käyttöönottopalveluistamme.

Pyydä tarjous

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 7 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Jos valmisintegraatiota ei ole tarjolla, saat kauttamme myös integraatiototeutukset osaavien asiantuntijoidemme kehittäminä, ja tarjoat organisaatiollesi toimivan kokonaisratkaisun.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti tukenasi kehittämässä palveluasi edelleen.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Hei. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyn evästeiden käytön ja sivuston käyttöehdot.

Asia selvä