Zendesk - skaalautuva työkalu asiakaspalvelusi kehittämiseen

Zendesk on johtava pilvipalveluna tarjottava asiakaspalvelujärjestelmä, jonka avulla yrityksesi voi luoda parempia, yksilöllisempiä ja tuottavampia asiakassuhteita ja -kohtaamisia. Järjestelmän avulla tarjoat asiakkaillesi laadukkaampaa palvelua ja tukea joustavasti useissa eri kanavissa ajasta ja paikasta riippumatta. Zendeskin avulla voit lisäksi tehokkaasti seurata ja raportoida asiakaspalvelusi laatua ja tavoitteiden toteutumista!

Haluatko tietää lisää? Tutustu tuotteeseen ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin tarkemmin tai aloita maksuton kokeilujakso!

Kokeile Zendeskiä ilmaiseksi 14 päivän ajan

Uskomme tuotteen puhuvan puolestaan, joten tarjoamme mahdollisuuden kokeilla järjestelmää ilmaiseksi 14 päivän ajan. Kokeilujaksolla pääset tutustumaan koko tuoteperheeseen ja sen monipuolisiin toiminnallisuuksiin helposti ja kokeilemaan itse, olisiko Zendesk oikea ratkaisu asiakaspalvelunne tarpeisiin. Kokeilujakson pääset aloittamaan alla olevasta painikkeesta tai olemalla meihin yhteydessä, jolloin laitamme kokeilutilillenne perusasetukset kuntoon ja ohjeistamme testaamisessa.

Avaa ilmainen kokeilutili Lue lisää käyttöönotosta Lue lisää Zendeskistä
Sovellin Zendesk Partner
Better customer service with Zendesk

Sovellin Oy on kumppanisi matkalla kohti laadukkaampaa asiakaspalvelua

Sovellin Oy on sertifioitu Zendesk-asiantuntija ja paikallinen Advanced Partner- kumppani. Olemme tukeneet yli sataa yritystä heille parhaan ratkaisukokonaisuuden löytämisessä ja saaneet tuotteistetuista käyttöönottopaketeistamme erittäin hyvää palautetta.

Tarjoamme lisäksi asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä koulutuksia ja tarvittaessa huolehdimme myös palvelun integroinnista muihin järjestelmiin, laajennuksien toteuttamisesta ja käyttöönottoprojektin läpiviennistä kokonaisvaltaisesti.

Kaipaatko lisää tietoa Zendeskistä tai palveluistamme? Ota meihin yhteyttä!