​Zendesk Voice -palvelu laajenee

Zendesk on julkaissut puhelinpalveluistaan uuden laajemman version (Zendesk Advanced Voice), joka tuo mukanaan paljon toivottuja ominaisuuksia puhelimessa tarjottavan asiakaspalvelun tueksi. Samalla Zendesk vahvistaa asemaansa johtavana kattavan monikanavaisen asiakaspalvelujärjestelmän toimittajana.

Sinänsä jo monia Zendesk-asiakkaita suomessakin hyvin palvelevan Zendesk Voice -toiminnallisuuden sijaan asiakas voi nyt ottaa käyttöönsä laajemman toiminnallisuuden ja palvella asiakkaitaan entistä paremmin. Tämän toiminnallisuuden voit ottaa käyttöön nykyisen tilauksesi osaksi, ja voit olla asiasta yhteydessä Soveltimeen. Yhteystiedot löydät alta.

Ominaisuudet

Uusi ominaisuuksia ovat mm.

  • Lämmin siirto: Tukihenkilö voi siirtää puhelun toiselle tukihenkilölle asiakkaan tarpeen vaatiessa ja samalla kertoa asiakkaan ongelman puhelun vastaanottavalle tukihenkilölle, jolloin asiakkaan ei tarvitse toistaa turhaan itseään jo kerrotun osalta, ja asiakaspalvelukokemus säilyy positiivisena siirrosta huolimatta. Myös tiketti siirtyy ja avautuu uudelle tukihenkilölle samalla puhelun siirtyessä.
  • Interaktiivinen numerovalikko (IVR): Monitasoinen vapaasti määriteltävä valikko mahdollistaa puheluiden reitittämisen suoraan oikealle asiakaspalveluryhmälle tai tukihenkilölle mahdollistaen asiakaspalvelun tehokkuuden ja asiakkaan ongelman ratkeamisen nopeammin ilman ylimääräisiä siirtoja.
  • Reaaliaikainen tilanneseuranta: Tarjotun reaaliaikaisen tiedon perusteella voi nyt hallita paremmin käytettävissä olevien tukihenkilöiden määrää ja ohjata asiakaspalvelun henkilöstöä vastaamaan puhelimeen puhelumäärän kasvaessa. Näin odotusajat saadaan pysymään tavoitteiden mukaisina ja asiakkaat pidettynä tyytyväisinä.
  • Laajennettu raportointi: Puhelutiedot siirtyvät myös Insights-raportointityökaluun, mikä mahdollistaa puhelinpalvelun paremman analysoinnin ja kehittämisen edelleen.
  • Tuki useille aikatauluille: Voit määrittää aukioloajat nyt tarkemmin joka numerolle erikseen (Enterprise), ja palvella asiakkaitasi mm. eri aikavyöhykkeillä tai eri asioissa erilaisten aukioloaikojen puitteissa.
  • Vikasietoisuus: Voit määrittää vikatilanteita varten numeron, johon puhelut ohjataan, jos jostain syystä Zendesk ei olisi saavutettavissa. Näin puhelut eivät koskaan jää vastaamatta vikatilanteessakaan.

Lisätietoa

Zendesk Voice toiminnallisuuteen voit tutustua täältä. Lisätietoa uusista ominaisuuksista ja niiden käyttöönotosta löydät täältä. Tutustu myös Sovellin Oy:n palveluihin Zendesk – parempaa asiakaspalvelua.

Zendesk – tietoa

Zendesk on maailman johtava pilvipalvelupohjaisten asiakaspalvelun järjestelmien toimittaja. Palveluillaan Zendesk tuo yritykset ja yritysten asiakkaat entistä lähemmäs toisiaan. Zendeskin palveluita käyttää jo yli 64 000 yritystä yli 150 maassa tarjoten palvelua yli 40 kielellä. Zendesk on perustettu vuonna 2007 Tanskassa, mutta sen pääkonttonttori on nykyisin San Fransiscossa. Zendeskillä on toimistoja Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa. www.zendesk.com 

Yhteystiedot

Haluaisitko esittelyn tai kokeilla palvelua? Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme ratkaisun sinulle ja autamme sinut alkuun. Se ei maksa sinulle mitään.

Jukka Kyheröinen, +358 44 055 8668
Arno Lindroos, +358 44 055 8666
myynti@sovellin.com