Zendesk – parempaa asiakaspalvelua!

Organisaatiosi menestyksen takaa laadukas asiakaspalvelu. Välilliset vaikutukset liiketoimintaasi voivat olla huomattavia, jos et huolehdi asiakaspalvelustasi hyvin. Asiakkaat haluavat vastauksia nopeammin ja yhä useammassa kanavassa, ja vaihtavat palveluntarjoajaa herkemmin, jos heidän odotuksiinsa ei vastata. Suurin osa asiakkaistasi edellyttääkin, että sähköpostitsekin viestittäessä ratkaiset heidän asiansa vuorokauden kuluessa. Miten tämä kaikki hoituu?

Soveltimen Asiantuntija-palvelut

Miten Zendesk voi palvella sinua?

Tarjoa asiakaspalvelutiimillesi asiakaspalvelujärjestelmä, jonka avulla monikanavaisesta asiakaspalvelusta voi tulla organisaatiosi tähtipelaaja ja erottautumiskeino kilpailijoista sen sijaan, että se tuskailee kovan paineen alla. Tyytyväinen tiimi takaa hyvät tulokset, sitouttaa asiakkaat vahvemmin ja tuottaa kuin itsestään organisaatiosi tarvitseman tiedon liiketoimintasi tueksi.

Palvelet asiakkaita saumattomasti kaikissa valitsemissasi kanavissa yhden käyttöliittymän kautta.

Mielekäs työympäristö saa asiakaspalvelusi toimimaan tehokkaammin ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Pystyt seuraamaan tavoitteiden toteutumista ja tuet liiketoimintaanne tarjoamalla olennaista tietoa.

Mielekäs asiakaspalvelun työkalu

Etsitpä asiakaspalvelullesi asiakaspalvelujärjestelmää, tiketöintiä tai Contact Centeriä, vastaa skaalautuva Zendesk kaiken kokoisten yritysten tarpeisiin! Se tarjoaa käytettävyydeltään erinomaiset työkalut niin asiakkaalle, kuin asiakaspalvelutiimisi jäsenille unohtamatta tiiminvetäjiä tai asiakaspalvelujohtoa. Tuet Zendeskin avulla asiakaskokemuksen ja liiketoimintasi kehittämistä parhaalla mahdollisella tavalla!

Työt järjestyksessä ja olennainen tieto saatavilla

Modernin tiketöintijärjestelmän avulla kokoatte kanavasta riippumatta asiakkaiden yhteydenotot yhteen käyttöliittymään, jossa voitte jakaa työt automaattisesti eri asiakaspalveluryhmille tai käsittelijöille. Määritätte työskentelynäkymät ja järjestyksen helposti itse kullekin ryhmälle parhaalla tavalla.

Yhteydenoton koko historia liitteineen ja liittyvine keskusteluineen on aina helposti saatavilla asiakkaan ollessa teihin yhteydessä ja jatkat keskustelua siitä sujuvasti. Ohjaat hetkessä asian edelleen sisäisesti kommentoitavaksi ja pidät sisäisenkin keskustelun kätevästi alkuperäisen yhteydenoton alla. Tiedätte aina, kuka hoitaa mitäkin yhteydenottoa ja missä tilassa asia on. Pystyt palvelemaan asiakkaitasi hyvässä järjestyksessä ja tavoittelemassasi aikataulussa.

Raportti asiakaspalvelusi toiminnasta

Organisoi asiakaspalvelu ja seuraa tavoitteita sujuvasti

Zendesk tarjoaa työkalut työskentelyn tehokkaaseen organisointiin, automaattiseen työn ohjaukseen, tavoitteiden asettamiseen ja seurantaan. Tiimisi voi keskittyä itse asiakaspalveluun epäolennaisen hallinnollisen työn tai tiedon etsimisen sijaan. Aseta vasteaikatavoitteet yksityiskohtaisesti asiakaspalveluryhmittäin, kanavittain tai vaikka organisaatioittain. Järjestä työt tiimillesi tavoitteiden mukaan ja varmista, että oikeat asiakaspalvelijat saavat oikeat asiat hoidettavakseen. Mittaa joustavasti asiakastyytyväisyyttä ja seuraa tyytyväisyyden kehitystä ja tiimien suoriutumista helposti monipuolisilta raporteilta. Jos joku kysyy, tiedät missä mennään.

Lue Lisää Zendesk Support -tuotteesta

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Kehitä asiakaspalveluasi ja liiketoimintaasi kustannustehokkaasti

Modernin pilvipalveluna tarjottavan asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönotto on mahdollista tehdä ilman suurempaa ponnistusta. Enää ei tarvita isoa käyttöönottoprojektia, räätälöintejä eikä omia palvelinympäristöjä. Palvelu konfiguroidaan teille sopivaksi ja se pysyy aina ajan tasalla ilman erillisiä päivitysprojekteja ja lisäinvestointeja. Järjestelmä on liitettävissä valmisintegraatioilla jo kymmeniin keskeisiin järjestelmiin ja tarjoaa lisäksi hyvät rajapinnat, joiden avulla voitte rakentaa organisaatiotanne hyvin palvelevan kokonaisratkaisun. Kehittyneen raportoinnin tuella järjestelmä tarjoaa teille tarvittavat tiedot niin asiakaspalvelun kuin liiketoimintannekin kehittämisen tueksi.

Avaa ilmainen kokeilutili Tutustu hinnoitteluun

Kokoa sinulle sopiva asiakaspalveluratkaisu

Markkinoiden johtavasta pilvipalveluna tarjottavasta Zendesk-tuoteperheestä voit koostaa tarpeitasi vastaavan kokonaisratkaisun. Zendesk Support –tuote on tiketöinnin perusratkaisu, jota voit laajentaa tarpeesi mukaan muilla tuoteperheen tuotteilla.

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme
Zendesk Explore -tuotelogo

Paremman asiakaspalvelun kivijalka

Zendesk support on kauniin yksinkertainen ja miellyttävä järjestelmä yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn, priorisointiin ja seurantaan – viet asiakaspalvelusi seuraavalle tasolle! Zendesk Support tuotteella koostat yhteydenotot eri kanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen, ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Kanavista tuettuna ovat asiakaspalvelusivusto lomakkeineen, sähköpostit, sosiaalinen media, pienoissovellus ja puhelinpalvelu. Tähän tuotteeseen voit halutessasi saumattomasti liittää muut tuotteet ja tarjota asiakkaillesi Chat-palvelun sekä kattavammat palvelut asiakaspalvelusivuston, puhelinpalvelun ja sosiaalisen mediankin osalta.

Lue lisää

Hyödynnä tietotaitosi tehokkaammin

Organisaatiosi omaa runsaasti tietoa, joka voi auttaa asiakasta. Laita tämä tieto töihin puolestasi, tarjoa se asiakkaalle ja hyödynnä tehokkaasti. Vähennät yhteydenottojen tarvetta, ja tutkitusti asiakas, joka löytää ratkaisun nopeasti itse, on tyytyväisempi asiakas. Oma asiakaspalvelusi voi keskittyä todellisiin haasteisiin rutiiniasioiden hoitamisen sijaan. Guide-tuotteen avulla voit tuottaa, julkaista ja tarjota sisältösi asiakkaalle mielekkäällä tavalla ja auttaa asiakasta auttamaan itseään. Halutessasi voit tarjota sisällön usealla kielellä, kohdistaa sisältöjä halutuille asiakasryhmille, tarjota asiakkaille keskustelualueet ja hallintanäkymät omiin yhteydenottoihin. Voit luoda sisäisenkin ohjeiston. Pienoissovelluksella voit helposti tarjota sisällön myös muissa omissa verkkopalveluissasi.

Lue lisää

Henkilökohtaisempaa palvelua puhelimitse

Puhelinpalvelu on edelleen tehokkain tapa tarjota ratkaisuja asiakkaalle. Zendesk talk –ratkaisu tuo puhelinpalvelun saumattomasti osaksi asiakaspalveluasi, ja voit tarjota asiakkaillesi aina nopeita vastauksia ja henkilökohtaisen palvelukokemuksen. Voit vastaanottaa puhelut selaimessa tai siirtää ne puhelimeesi, ja vastata sieltä, missä ikinä menetkin! Puhelut kirjataan yhteydenotoiksi, jolloin asiakkaasi yhteydenottohistoria pysyy täydellisenä ja asian hoitaminen voi jatkua sujuvasti. Voit ohjata puhelut halutuille asiakaspalveluryhmille ja halutessasi voit tallentaa puhelut.

Lue lisää

Keskustele asiakkaidesi kanssa reaaliajassa

Tee asiakaspalvelusta reaaliaikaista ja tarjoa asiakkaillesi vastauksia juuri silloin, kun he niitä kaipaavat! Chat-tuotteella tarjoat asiakkaillesi parempaa palvelua omissa verkkopalveluissasi, missä he voivat kääntyä puoleesi ja saada tukea välittömästi, tarvitsematta poistua palvelustasi. Voit tarjota palvelun palveluissasi tarpeen mukaan ja eri kielillä, ja voit ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille vaikka osaamisen perusteella. Voit tarjota ratkaisun palveluissasi tarpeen mukaan eri kielillä, ja ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille vaikka osaamisalueiden perusteella. Asiakaskokemusta voit optimoida automaatioilla, ja halutessasi tarjota aktiivisesti tukeasi käyttämällä automaattisia kysymyksiä olennaisilla sivuilla. Yhteydenotot voit tallentaa automaattisesti Zendesk Supportiin.

Lue lisää

Raportoinnilla parempiin tuloksiin

Zendesk Explore on raportointityökalu, jonka avulla hahmotat asiakaspalvelusi toiminnan paremmin ja ymmärrät asiakkaidesi asiakaskokemusta. Kaikki asiakaspalvelukanavistasi kertyvä tieto on heti saatavillasi, ja luot rajoituksetta tarvitsemisia raportteja silloin kun oletusraportit eivät riitä. Jaa tietoa nopeasti sitä tarvitseville ja kehitätte sen tuella niin asiakaspalveluanne kuin liiketoimintaakin.

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsellaksesi videosisältöä.
Ole hyvä ja hyväksy markkinointi-evästeet katsellaksesi videosisältöä.
Forenom
Netrauta logo
Evry
Moi Mobiili
Halti logo
Vierumäki logo
Nettix logo
Nettiauto logo
Alma Media
Pohjaranta
Heeros logo
Apetit logo
Hoplop logo
Esperi logo
Finlayson logo
Rintajouppi logo
Taloon
Lyyti
BudgetSport logo
Kopal logo
Image Wear logo
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle