Zendesk – parempaa asiakaspalvelua!

Organisaatiosi menestyksen takaa laadukas asiakaspalvelu. Välilliset vaikutukset liiketoimintaasi voivat olla huomattavia, jos et huolehdi asiakaspalvelustasi hyvin. Asiakkaat haluavat vastauksia nopeammin ja yhä useammassa kanavassa, ja vaihtavat palveluntarjoajaa herkemmin, jos heidän odotuksiinsa ei vastata. Suurin osa asiakkaistasi edellyttääkin, että sähköpostitsekin viestittäessä ratkaiset heidän asiansa vuorokauden kuluessa. Miten tämä kaikki hoituu?

Soveltimen Asiantuntija-palvelut

Miten Zendesk voi palvella sinua?

Tarjoa asiakaspalvelutiimillesi työkalut, jotka mahdollistavat mielekkään työympäristön tuella asiakaspalvelun ja liiketoimintasi tavoitteiden toteutumisen! Asiakaspalvelusta voi tulla organisaatiosi tähtipelaaja sen sijaan, että se tuskailee kovan paineen alla. Tyytyväinen tiimi takaa hyvät tulokset, sitouttaa asiakkaat vahvemmin ja tuottaa kuin itsestään organisaatiosi tarvitseman tiedon liiketoimintasi tueksi.

Palvelet asiakkaitasi saumattomasti kaikissa valitsemissasi kanavissa yhden ja saman työkalun kautta.

Mielekäs työympäristö saa asiakaspalvelusi toimimaan tehokkaammin ja parantaa asiakastyytyväisyyttä.

Pystyt seuraamaan tavoitteittesi toteutumista, ja tuet liiketoimintaanne tarjoamalla olennaista tietoa.

Mielekäs työkalu kaikille

Filosofiansa mukaisesti Zendesk tarjoaa käytettävyydeltään erinomaiset ja mielekkäät työkalut niin asiakkaallesi, kuin asiakaspalvelutiimisikin jäsenille, unohtamatta tiiminvetäjiä tai asiakaspalvelujohtoa. Tuet asiakassuhteittesi ja liiketoimintasi kehittämistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tavoitteiden seuranta

Työt järjestyksessä ja olennainen tieto saatavilla

Kanavasta riippumatta Zendesk kokoaa asiakkaidenne yhteydenotot yhteen ja samaan käyttöliittymään, jossa voitte jakaa työt automaattisesti tarpeenne mukaan eri asiakaspalveluryhmille. Voitte määritellä työnäkymänne helposti itse, ja järjestää työnne kussakin ryhmässä juuri teille toimivimmalla tavalla. Yhteydenoton koko historia liitteineen on helposti saatavilla yhdestä näkymästä, ja asiakkaan ottaessa yhteyttä voit jatkaa keskustelua hänen kanssaan sujuvasti. Voit myös hetkessä ohjata asian edelleen sisäisesti kommentoitavaksi ja pidät sisäisenkin keskustelun kätevästi yhdessä ja samassa näkymässä. Tiedätte aina, kuka hoitaa mitäkin yhteydenottoa ja missä tilassa yhteydenotto kulloinkin on. Pystyt palvelemaan kaikkia asiakkaitasi hyvässä järjestyksessä ja tavoittelemassasi aikataulussa.

Raportti asiakaspalvelusi toiminnasta

Organisoi asiakaspalvelusi ja seuraa tavoitteitasi sujuvasti

Hyvin organisoitu asiakaspalvelu työskentelee tehokkaammin ja varmistaa, että asiakaspalvelusi tavoitteet eri osa-alueilla voivat toteutua. Zendesk tarjoaa työkalut organisointiin, automaattiseen työn ohjaukseen, tavoitteiden asettamiseen ja seurantaan. Tiimisi keskittyy itse asiakaspalveluun epäolennaisen hallinnollisen työn tai tiedon etsimisen sijaan. Voit asettaa vasteaika tavoitteet yksityiskohtaisesti asiakaspalveluryhmittäin, kanavittain tai vaikka ratkaisualueittain. Voit järjestää työt tiimillesi näiden tavoitteiden mukaan ja varmistaa, että oikeat asiakaspalvelijat saavat oikeat asiat hoidettavakseen. Voitte mitata asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti, ja voit seurata tyytyväisyyden kehitystä sekä tiimisi suoritusta helposti monipuolisilta raporteilta. Jos joku kysyy, tiedät missä mennään.

Lue Lisää Zendesk Support -tuotteesta

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Kehitä asiakaspalveluasi ja liiketoimintaasi kustannustehokkaasti

Modernin pilvipalveluna tarjottavan asiakaspalvelujärjestelmän käyttöönotto on mahdollista tehdä ilman suurempaa ponnistusta. Enää ei tarvita isoa käyttöönottoprojektia, räätälöintejä eikä omia palvelinympäristöjä. Palvelu konfiguroidaan teille sopivaksi ja se pysyy aina ajan tasalla ilman erillisiä päivitysprojekteja ja lisäinvestointeja. Maksatte vain käytöstä tarpeenne mukaan ja tarpeidenne muuttuessa teette muutokset vastaavasti palvelukokonaisuuteenne. Järjestelmä integroituu suoraan valmisintegraatioilla jo kymmeniin keskeisiin järjestelmiin ja tarjoaa hyvät rajapinnat, joiden avulla voitte rakentaa organisaatiotanne hyvin palvelevan kokonaisratkaisun. Kehittyneen raportoinnin tuella järjestelmä tarjoaa teille tarvittavat tiedot niin asiakaspalvelun kuin liiketoimintannekin kehittämisen tueksi.

Avaa ilmainen kokeilutili Tutustu hinnoitteluun

Kokoa sinulle sopiva asiakaspalveluratkaisu

Markkinoiden johtavasta pilvipalveluna tarjottavasta Zendesk-tuoteperheestä voit koostaa tarpeitasi vastaavan kokonaisratkaisun. Zendesk Support –tuote on tuoteperheen kivijalka, joka jo sellaisenaan tarjoaa vahvan perusratkaisun, ja jota voit laajentaa tarpeesi mukaan muilla tuotteilla.

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme

Paremman asiakaspalvelun kivijalka

Zendesk support on kauniin yksinkertainen ja miellyttävä järjestelmä yhteydenottopyyntöjen käsittelyyn, priorisointiin ja seurantaan – viet asiakaspalvelusi seuraavalle tasolle! Zendesk Support tuotteella koostat yhteydenotot eri kanavista yhteen näkymään, tuot järjestystä kaaokseen, ja varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Kanavista tuettuna ovat asiakaspalvelusivusto lomakkeineen, sähköpostit, sosiaalinen media, pienoissovellus ja puhelinpalvelu. Tähän tuotteeseen voit halutessasi saumattomasti liittää muut tuotteet ja tarjota asiakkaillesi Chat-palvelun sekä kattavammat palvelut asiakaspalvelusivuston, puhelinpalvelun ja sosiaalisen mediankin osalta.

Lue lisää

Hyödynnä tietotaitosi tehokkaammin

Organisaatiosi omaa runsaasti tietoa, joka voi auttaa asiakasta. Laita tämä tieto töihin puolestasi, tarjoa se asiakkaalle ja hyödynnä tehokkaasti. Vähennät yhteydenottojen tarvetta, ja tutkitusti asiakas, joka löytää ratkaisun nopeasti itse, on tyytyväisempi asiakas. Oma asiakaspalvelusi voi keskittyä todellisiin haasteisiin rutiiniasioiden hoitamisen sijaan. Guide-tuotteen avulla voit tuottaa, julkaista ja tarjota sisältösi asiakkaalle mielekkäällä tavalla ja auttaa asiakasta auttamaan itseään. Halutessasi voit tarjota sisällön usealla kielellä, kohdistaa sisältöjä halutuille asiakasryhmille, tarjota asiakkaille keskustelualueet ja hallintanäkymät omiin yhteydenottoihin. Voit luoda sisäisenkin ohjeiston. Pienoissovelluksella voit helposti tarjota sisällön myös muissa omissa verkkopalveluissasi. Huomaathan, että Zendesk Support-tuote sisältää tästä toiminnallisuudesta jo perustoiminnallisuuden, ja tällä tuotteella laajennat toiminnallisuuden kattamaan tarpeesi.

Lue lisää

Henkilökohtaisempaa palvelua puhelimitse

Puhelinpalvelu on edelleen tehokkain tapa tarjota ratkaisuja asiakkaalle. Zendesk talk –ratkaisu tuo puhelinpalvelun saumattomasti osaksi asiakaspalveluasi, ja voit tarjota asiakkaillesi aina nopeita vastauksia ja henkilökohtaisen palvelukokemuksen. Voit vastaanottaa puhelut selaimessa tai siirtää ne puhelimeesi, ja vastata sieltä, missä ikinä menetkin! Puhelut kirjataan yhteydenotoiksi, jolloin asiakkaasi yhteydenottohistoria pysyy täydellisenä ja asian hoitaminen voi jatkua sujuvasti. Voit ohjata puhelut halutuille asiakaspalveluryhmille ja halutessasi voit tallentaa puhelut. Huomaathan, että Zendesk Support-tuote sisältää tästä toiminnallisuudesta jo perustoiminnallisuuden, ja tällä tuotteella laajennat toiminnallisuuden kattamaan kaikki tarpeesi.

Lue lisää

Keskustele asiakkaidesi kanssa reaaliajassa

Tee asiakaspalvelusta reaaliaikaista ja tarjoa asiakkaillesi vastauksia juuri silloin, kun he niitä kaipaavat! Chat-tuotteella tarjoat asiakkaillesi parempaa palvelua omissa verkkopalveluissasi, missä he voivat kääntyä puoleesi ja saada tukea välittömästi, tarvitsematta poistua palvelustasi. Voit tarjota palvelun palveluissasi tarpeen mukaan ja eri kielillä, ja voit ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille vaikka osaamisen perusteella. Voit tarjota ratkaisun palveluissasi tarpeen mukaan eri kielillä, ja ohjata yhteydenotot halutuille asiakaspalveluryhmille vaikka osaamisalueiden perusteella. Asiakaskokemusta voit optimoida automaatioilla, ja halutessasi tarjota aktiivisesti tukeasi käyttämällä automaattisia kysymyksiä olennaisilla sivuilla. Yhteydenotot voit tallentaa automaattisesti Zendesk Supportiin. Huomaathan, että Chatin voit ottaa tarpeen mukaan valituille tukihenkilöille ja, että Chatin voit ottaa käyttöön myös itsenäisenä palveluna.

Lue lisää

Raportoinnilla parempiin tuloksiin

Zendesk Explore on raportointityökalu, jonka avulla hahmotat asiakaspalvelusi toiminnan paremmin ja ymmärrät asiakkaidesi asiakaskokemusta. Kaikki asiakaspalvelukanavistasi kertyvä tieto on heti saatavillasi, ja luot rajoituksetta tarvitsemisia raportteja silloin kun oletusraportit eivät riitä. Jaa tietoa nopeasti sitä tarvitseville ja kehitätte sen tuella niin asiakaspalveluanne kuin liiketoimintaakin.

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 7 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Forenom
Netrauta logo
Evry
Moi Mobiili
Halti logo
Vierumäki logo
Nettix logo
Nettiauto logo
Alma Media
Pohjaranta
Heeros logo
Apetit logo
Hoplop logo
Esperi logo
Finlayson logo
Rintajouppi logo
Taloon
Lyyti
BudgetSport logo
Kopal logo
Image Wear logo
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle