Tee työstäsi entistä mukavampaa

Zendesk on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan asiakaspalvelua. Tarkoituksena on tehdä työstäsi mielekästä ja tarkoituksenmukaista kiireessäkin tarjoamalla nimenomaan sinun tarpeitasi vastaavat työkalut. Jos sinä viihdyt työssäsi, pystyt palvelemaan asiakkaitasikin paremmin.

Ota yhteyttä
Asiakaspalvelijan työ mukavaksi ja asiantuntija-apua sovelluskehitykseen Soveltimelta.

Mikä saa sinut viihtymään työssäsi?

Hyvät työvälineet eivät ole tietenkään yksin ole ratkaisu, mutta apua niistä on. Jos aikasi kuluu kaikkeen muuhun kuin tuottavaan työhön, turhaudut varmasti, viimeistään kun kiire yllättää ja asiakkaasi närkästyvät. Ei huolta, tarjolla on ratkaisu!

Käyttäjäystävällinen miellyttävä ratkaisu

Kun käyttöliittymä on suunniteltu ajatellen erityisesti asiakaspalveluhenkilöstöä ja käytettävyys on ohjaava suunnittelukriteeri, tuloksena on työkalu, joka oikeasti tukee sinua työssäsi. Yksinkertainen on kaunista, kun se toteutetaan oikein. Tämän asiakaspalvelujärjestelmän äärellä on mukava työskennellä.

Vapauta aikasi tuottavaan työhön

Kun kaikki yhteydenotot on tuotu yhteen tiketöintijärjestelmään, ja kaikki tarvitsemasi tieto on tuotu sinulle helposti saataville, voit keskittyä asiakkaasi ongelmaan. Sinun ei tarvitse miettiä, mitä pitäisi tehdä seuraavaksi, mikä on minkäkin yhteydenoton tila ja kuka sitä käsittelee. Työkalusi kertoo tämän kaiken sinulle yhdellä vilkaisulla.

Anna työkalun tehdä osa sinun töistäsi

Järjestelmä voi vastata asiakkaalle jo ennen sinua ja ratkaista asiakkaan ongelman. Jos asiakkaasi tarvitsee kuitenkin sinua, järjestelmä jakaa työt valmiiksi, järjestää tehtäväsi ja auttaa sinua vastaamaan nopeasti asiakkaan kysymyksiin. Turhien rutiinien sijaan palvelet asiakkaitasi – ehkä jää aikaa kehittämiseenkin?

Näin Zendesk palvelee sinua

Zendesk monikanavainen asiakaspalvelu

Kaikki kanavat yhdessä työkalussa

Asiakaspalvelun luonne on muuttunut ja asiakkaat odottavat saavansa yhä nopeampaa ja sujuvampaa palvelua valitsemassaan kanavassa, onpa se sitten sähköposti, chat, puhelinpalvelu, sosiaalinen media tai oma verkkopalvelunne. Se ei ole enää ongelma sinun kannaltasi, sillä Zendesk tuo yhteydenotot kaikista kanavista nyt yhteen helppokäyttöiseen käyttöliittymään, jakaa ja priorisoi yhteydenotot, ja pystyt palvelemaan asiakkaitasi nopeasti ja sujuvasti riippumatta siitä, minkä kanavan päässä asiakkaasi vastausta odottaa.

Asiakaspalvelunäkymä

Työtäsi helpottavat näkymät

Zendesk tarjoaa helposti muokattavat työnäkymät, jotka järjestelevät ja suodattavat työsi tarpeesi mukaisesti. Näet yhdellä vilkaisulla yhteydenottojen tilan ja haluamasi olennaiset tiedot. Järjestelmä kertoo sinulle, milloin viimeistään sinun on vastattava kuhunkin tapaukseen ja jos joku muu ehkä jo katselee tiettyä yhteydenottoa. Voit antaa Zendeskin valita sinulle aina seuraavan vapaan yhteydenoton hoidettavaksesi, siirryt sujuvasti yhteydenotosta toiseen ratkaistuasi ne.

Tiketin hallinta helposti

Yhteydenoton tiedot yhdellä vilkaisulla

Kaikki tieto yksittäisestä yhteydenotosta on tarjolla yhdessä selkeässä näkymässä, niin viestintänne asiakkaan kanssa kuin sisäinen keskustelunnekin. Näet yhdellä vilkaisulla, missä tapauksen käsittelyssä mennään ja kuka siitä vastaa. Jos ohjaat tapauksen edelleen käsiteltäväksi jollekin toiselle, saa hän heti kaiken tarvitsemansa tiedon. Jos asiakas soittaa tai kysyy chatin tai puhelinpalvelun kautta samasta asiasta, saatte senkin tiedon samalla tiketille. Nyt voit todellakin keskittyä olennaiseen, ja vältät turhauttavat rutiinit. Tiketöintijärjestelmän käyttö tekee työstäsi sujuvampaa ja mukavampaa!

Vastaa nopeammin valmistoiminnoilla

Silloin kun tarjoamanne ohjeet eivät jo vastaa suoraan asiakkaan kysymykseen, ottaa asiakas teihin yhteyttä. Usein kysymykset ovat yleisluonteisia ja valmisvastauksilla vastaat näihin kyselyihin nopeasti ja sujuvasti. Voit suodattaa ja valita valmisvastauksen sujuvasti, varmistaa esikatselussa, että vastaat oikeaan asiaan, ja lopulta vastaat asiakkaalle laadukkaasti hetkessä. Samalla valmisvastaus huolehtii tapauksen luokittelusta ja tilasta, ja sinä vain tallennat tapauksen ja kaikki on kunnossa.

Asiakkaan tiedot ja historia

Riippumatta palvelukanavasta, asiakkaasi tunnistuu automaattisesti ja näet asiakkaasi palveluhistorian vaivatta. Paikallistat asiakkaasi kysymän asian nopeasti ja pääset vastaamaan asiakkaan odottamatta turhaan. Näin asiakkaasi on tyytyväisempi. Saatte itse päättää asiakastiedon sisällöstä ja myös muista järjestelmistä voidaan tuoda tietoa näkymiinne. Sinun ei enää tarvitse hakea tietoa muualta palvellaksesi asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla, sujuvasti ja nopeasti.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Sini juntunen

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8668

Haluatko nähdä tämän käytännössä?

Koska Zendesk on pilvipalvelu, on se todella helppo ja kevyt ottaa käyttöön olipa organisaatiosi minkä kokoinen hyvänsä. Mikäli kiinnostuit tuotteesta ja haluaisit siitä organisaatiollesi esittelyn, ole meihin yhteydessä tai vinkkaa, kehen meidän kannattaa olla yhteydessä. Voit myös avata kauttamme maksuttoman 14 päivän kokeilujakson ja kokeilla helposti järjestelmän ominaisuuksia!

Avaa ilmainen kokeilutili Varaa aika Zendesk-esittelyyn

Millä muilla tavoilla Zendeskistä on hyötyä?

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Saat kattavan näkymän asiakaspalveluusi, ja tunnistat asiakaspalvelusi kehitystä kaipaavat kohdat, ja viet palvelun uudelle tasolle.

Lue lisää

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Modernin asiakaspalvelujärjestelmän avulla varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun, ja hoidat palvelun nykyistä pienemmin kustannuksinkin.

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 7 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme
Zendesk Explore -tuotelogo

Meidät löydät myös somesta:

sovellin social media sovellin social media sovellin social media