Tehokkaampaa asiakaspalvelua kohtuullisin kustannuksin

Modernin asiakaspalvelujärjestelmän avulla varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun. Tehokkuuden nosto ylittää investointisi kustannukset, eikä käynnistyskustannuskaan päätä huimaa. Maksat käytöstä sen mukaan mitä tarvitset.

Helpompaa johtamista Zendeskin avulla

Kustannustehokkaasti tarpeesi mukaan

Tarvitsemasi asiakaspalvelukokonaisuus, jolla varmistat palveluittesi tehokkuuden, on todennäköisesti integraatioineen jo valmiina tarjolla. Maksat vain siitä mitä tarvitset ja käytät, ja saat palvelut viiveettä käyttöösi.

Asiakaspalvelusi tehokkuus voi nousta jopa 30%

Asiakaspalvelun tehokkuuden Lisäksi saavutat muitakin hyötyjä, joten kustannustehokkuutesi voi nousta huomattavasti enemmän. On mahdollista, että investointisi maksaa itsensä takaisin niinkin nopeasti kuin kolmessa kuukaudessa – uskomatonta, mutta mahdollista.

Nykyaikaisen järjelmän otat käyttöösi sujuvasti ja nopeasti

Zendesk-järjestelmän käyttöönotto vie vain 5-9 viikkoa, ja koulutetut käyttäjäsi pääsevät hyödyntämään järjestelmää tehokkaasti ensimmäisestä päivästä alkaen. Tämä kattaa usein myös integraatiot keskeisiin järjestelmiisi, jotka ovat usein valmiina tarjolla.

Maksat siitä mitä käytät ja vain siinä määrin kuin käytät

Voit hyödyntää palvelusta kulloinkin juuri ne ominaisuudet, joita tarvitset, ja sovittaa kunkin palvelun asiakaspalvelijoidesi määrän mukaisesti. Voit tiivistää asiakaspalveluasi tai liiketoimintasi kasvaessa vältyt kasvattamasta asiakaspalvelutiimiäsi, ja saavuttatte silti tavoitteenne.

Miten tämä toteutuu?

Tehokas, ei vain kustannustehokas

Modernin tiketöintijärjestelmän avulla voit nostaa asiakaspalvelusi tehokkuutta huomattavasti. Palvelette sujuvasti kaikissa kanavissa ja työkaluihinsa tyytyväinen tiimi työskentelee tehokkaammin. Tutkitusti tehokkuus voi nousta kymmeniä prosentteja. Tehokkuus kasvaa myös asiakkaiden itsepalvelun parantuessa ja yhteydenottojen määrän vähentyessä. Ohjaatte asiakkaat oikeisiin kanaviin oikeissa asioissa ja hoidatte asiat tehokkaammin. Välilliset positiiviset vaikutukset liiketoiminnalle voivat olla huomattavia. Ota yhteyttä, ja tiedustele asiasta, niin toimitamme sinulle Forresterin raportin asiasta ja saat yksityiskohtaiset tiedot, miten tehokkuus toteutuu.

Asiakaspalveluratkaisu pilvipalveluna. Helppo ja vaivaton käyttöönotto Zendeskillä.

Ei mittavia projekteja, aina ajan tasalla

Modernin pilvipalvelun otat käyttöön vaivattomasti, ja se tapahtuu tyypillisesti perusteellisestikin hoidettuna 5-9 viikossa. Se voi tuntua lyhyeltä ajalta, mutta kymmenien käyttöönottojen kokemuksella voimme todeta tämän ajan riittävän. Useimmiten ratkaisu vain konfiguroidaan yhteisten määrittelyjen mukaan ja keskeiset järjestelmä-integraatiotkin ovat usein valmiina tarjolla. Projekti on kevyt ja työmäärältään kohtuullinen, myös asiakaspalvelu-tiimillenne, ja kesto onkin usein kiinni lähinnä kiireistänne, johon on siis nyt tulossa helpotusta. Omia palvelimia et enää tarvitse, ja ratkaisusi pysyy aina ajan tasalla, eikä vuosittaisia päivitysprojekteja enää tarvita. Otat vain uudet ominaisuudet käyttöön omalla aikataulullasi, ja varmistat, että tarjoatte kilpailijoitanne parempaa asiakaspalvelua.

Lisää Zendesk-tuotteista
Zendesk-tuoteperhe

Toiminnallisuus tarpeittesi mukaan

Zendesk on rakennettu tarpeitanne ajatellen, ja palasteltu keskeisiin ratkaisualueisiin. Jokaisella alueella voit valita vaatimustasosi mukaisen toiminnallisuuden ja maksat lopulta vain siitä mitä käytät, käyttäjämäärän ja tarpeesi mukaan. Voit rakentaa juuri sinun tarpeitasi palvelevan ratkaisun, ja vaatimustesi muuttuessa, voit säätää tilaustasi tarpeitasi vastaavaksi. Liiketoimintanne kasvaessa ratkaisu on todella helppo pitää ajan tasalla, ja se soveltuu niin sisäisen IT:n kuin ison kuluttaja-asiakaspalvelun käyttöönkin sujuvasti. Jos haluat lisää tietoa, tutustu Zendesk-tuotteisiin sivustomme kautta, tai ole yhteydessä ja kerromme lisää ratkaisusta.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

+358 44 055 8668

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Zendesk-ratkaisukonsultti

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8668

Varmista investointisi hyödyt

Keskeinen osa modernia asiakaspalvelujärjestelmää on raportointi. Zendesk palvelee kaikkia keskeisiä sidosryhmiä; asiakkaita, asiakaspalvelutiimiänne ja johtoanne. Johtonne saa järjestelmästä vaivattomasti yksityiskohtaiset raportit halutussa muodossa ja voitte todentaa asiakaspalvelunne laadun ja tehokkuuden kehittymisen. Tämän tiedon voitte hyödyntää niin asiakaspalvelunne kuin myös liiketoimintanne kehittämisessä millaista palvelua asiakkaillenne tarjoattekin. Sisäänrakennettu asiakastyytyväisyysmittaus kertoo palvelunne nopeudesta ja laadusta, ja voitte rakentaa raportit oman toimintanne vaatimusten mukaisesti oman tietosisältönne pohjalta, jolloin raportit paljastavat juuri teille oikeat asiat.

Avaa ilmainen kokeilutili Jätä yhteydenottopyyntö

Lue, millä muilla tavoilla Zendeskistä on hyötyä

Vie asiakaspalvelu seuraavalle tasolle

Saat kattavan näkymän asiakaspalveluusi, ja tunnistat asiakaspalvelusi kehitystä kaipaavat kohdat, ja viet palvelun uudelle tasolle.

Lue lisää

Viihdy nyt asiakaspalvelutyössä

Zendesk on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan asiakaspalvelua. Tarkoituksena on tehdä sinun työstäsi mielekästä ja tarkoituksenmukaista, kiireessäkin.

Lue lisää

Zendesk Premium Partnerina saat meiltä kaiken tarvitsemasi:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Integraatiot
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta voit pyytää tarjouksen lisensseistä ja käyttöönottopalveluistamme.

Pyydä tarjous

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi jalostetun kokemuksemme kymmenistä asiakasprojekteistamme.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Jos valmisintegraatiota ei ole tarjolla, saat kauttamme myös integraatiototeutukset osaavien asiantuntijoidemme kehittäminä, ja tarjoat organisaatiollesi toimivan kokonaisratkaisun.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti tukenasi kehittämässä palveluasi edelleen.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme

Meidät löydät myös somesta:

sovellin social media sovellin social media

Hei. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyn evästeiden käytön ja sivuston käyttöehdot.

Asia selvä