Täydellinen näkymä koko asiakaspalveluusi

Hanki täydellinen näkymä koko asiakaspalveluusi ja asiakkaisiisi, ja tunnista asiakaspalvelusi kehitystä kaipaavat kohdat täsmällisesti. Voit ohjata resurssit tehokkaasti sinne, missä niitä todella tarvitaan, eikä ruuhkaa pääse enää syntymään. Sekä asiakkaasi, että asiakaspalvelutiimisikin kiittävät, kun yhteydenottojen käsittely hoituu sujuvasti ja nopeasti.

Soveltimen tyytyväisiä asiakkaita

Organisoi asiakaspalvelusi uudelleen ja laita tiimisi hymyilemään

Onko asiakaspalvelusi ruuhkautunut, henkilöstön jaksaminen ja hermot tiukoilla, ja vasteaikojen saavuttaminen lähes mahdotonta? Tee tiimillesi palvelus ja ota käyttöön Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmä, työkalu jonka avulla parannat asiakaspalvelusi laatua ja saat tiimisi hymyilemään ja viihtymään työssään!

Anna asiakaspalvelijoidesi keskittyä olennaiseen

Merkittävä osa asiakaspalvelijoiden työajasta menee turhauttavaan manuaaliseen työhön, kuten eri palvelukanavien välillä liikkumiseen ja erilaisten taustajärjestelmien availuun tiedon hakemiseksi. Anna Zendeskin hoitaa automaattisesti suuri osa tuosta työstä, jolloin asiakaspalvelijasi voivat rauhassa keskittyä olennaiseen, eli palvelemaan asiakkaitasi!

Tunnista kehityskohteet täsmällisesti

Tiedätkö tarkalleen mihin aikanne asiakaspalvelussa nykyisin kuluu ja missä olisi varaa parantaa? Ovatko asiakkaasi tyytyväisiä ja onko kehitys oikeansuuntaista? Kattava tiedonsaanti on avain onnistuneeseen asiakaspalvelun kehittämiseen! Kun saat raporteista yksityiskohtaisesti tietoa asiakaspalvelusi toiminnasta, pystyt myös  tunnistamaan täsmällisesti kehitystä kaipaavat kohdat..

Tee tiimisi työskentelystä mukavampaa

Modernin monikanavaisen asiakaspalvelun hoitaminen edellyttää, että käytössäsi on siihen soveltuva asiakaspalvelujärjestelmä. Varmista tiimisi viihtyvyys tarjoamalla juuri heille sopiva ratkaisukokonaisuus ja työskentelyalusta, joka tuo kaikki palvelukanavasi samaan käyttöliittymään. Hyvin viihtyvä tiimi on tehokkaampi tiimi!

​Miten tähän päästään?

Kaikki-asiakaspalvelukanavat-käyttöön-Sovellin-ja-Zendesk

Ota kaikki palvelukanavat haltuun

Nykyään asiakkaat odottavat sinun palvelevan kaikissa kanavissa. Zendesk mahdollistaa palvelun siellä missä asiakkaasikin ovat – omassa verkkopalveluissasi, puhelimessa, chatissä, sähköpostissa, sosiaalisessa mediassa, tarjoamallasi itsepalvelusivustolla tai vaikka mobiilisovelluksessasi asiakkaan koskaan poistumatta siitä. Tuki kaikille kanaville löytyy. Asiakaspalvelusi voi palvella yhden ja saman miellyttävän työkalun kautta tarvittaessa vaikka mobiilisti. Kaikki yhteydenotot järjestät tarpeittesi mukaan niin, että palvelet asiakkaitasi tehokkaasti juuri oikeassa järjestyksessä riippumatta siitä, mistä asiakas sinuun ottaa yhteyttä.

Lisää Zendesk-tuotteista
Zendesk raportti

Asiakastyytyväisyys laadun mittarina

Tyytyväiset asiakkaat ovat asiakaspalvelun laadun erehtymätön mittari, joten miksi et kysyisi suoraan asiakkailtasi, kuinka onnistuit? Zendeskissä voit yhdellä klikkauksella ottaa käyttöösi asiakastyytyväisyysmittauksen, jolla saat asiakkailtasi arvokasta palautetta asiakaspalvelusi onnistumisesta – ja mahdollisista kehityskohteista. Järjestelmään kertyneen tiedon perusteella Zendesk voi myös ennustaa asiakkaidesi tyytyväisyyttä ja saat lisää aikaa toimia tilanteen pelastamiseksi ja asiakkaan tyytyväisyyden saavuttamiseksi. Tyytyväisten asiakkaiden avulla voi liiketoimintannekin paremmin saavuttaa tavoitteensa.

Tavoitteiden seuranta

Aseta tavoitteita ja varmista niiden toteutuminen

Zendeskin avulla voit helposti asettaa tiimillesi tavoitteet ja seurata niiden toteutumista. Järjestelmän kattavasta raportoinnista saat muutamalla klikkauksella selville vastausajat tai ratkaisuajat ja asiakaspalvelijoidesi yhteydenottoihin käyttämän ajan kanavittain, tyypeittäin tai muun määrittelemäsi tiedon perusteella. Koosta itsellesi valmis mittaristo, josta näet yhdellä vilkaisulla kaikki tärkeät raporttisi ja tiedät aina mikä on palvelunne tilanne.

Lisää Zendesk-tuotteista
Projektipalvelut ja yhteiskehitys Sovellin Helsinki

Automatisoi rutiinit ja keskity palvelemaan paremmin

Anna tiketöintijärjestelmän ohjata tapaukset oikeille ryhmille, muistuttaa asiakasta, sidosryhmiä ja asiakaspalvelijoitasi odottavista tai viivästyneistä tapauksista, priorisoi ja luokittele automaattisesti. Näin vapautat aikaa asiakaspalvelijoiltasi rutiinien hoitamisesta asiakkaidenne varsinaisten ongelmien ratkaisemiseen. Järjestelmän avulla hyödynnätte helposti olemassa olevan tietonne ja luotte nopeasti uusia mallivastauksia ja ohjeita, joiden avulla ratkaisette asiakkaittenne kysymykset entistä nopeammin. Palvelette paremmin.

Haluatko lisätietoja?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Asiakas, joka ratkaisee ongelmansa itse, on tutkitusti tyytyväisin

Zendesk tarjoaa kattavat työkalut toteuttaa ja tarjota asiakkaille sujuvat itsepalvelutyökalut. Voitte tiimin sisällä kehittää Zendeskin tuella jatkuvasti asiakkaille tarjottavaa ohjeistoa ja viedä sen sujuvasti myös osaksi omia verkkopalveluitanne, juuri sinne, missä asiakas niitä tarvitsee. Asiakas voi saada suoraan tarvitsemansa ohjeet tai hakea oikeaa ohjetta, ja voitte tarvittaessa ohjata lopulta asiakkaan haluttuun palvelukanavaan tilanteen mukaan. Asiakas on tyytyväisempi, yleiset kysymykset ja yhteydenotot vähenevät, ja tehokkuutenne paranee samalla. Asiakkaiden itsepalvelusivustolla voitte tarjota ohjeidenne lisäksi halutessanne myös ohjatut keskustelualueet, joilla asiakkaat voivat auttaa toisiaan, sekä näkymän asiakkaan omiin tapauksiin, josta asiakkaat näkevät yhteydenottojen tilan kysymättä sitä erikseen teiltä.

Avaa ilmainen kokeilutili Varaa aika Zendesk-esittelyyn

Millä muilla tavoilla Zendeskistä on hyötyä?

Kustannustehokasta parempaa asiakaspalvelua

Modernin asiakaspalvelujärjestelmän avulla varmistat asiakaspalvelusi tehokkuuden ja laadun, ja hoidat palvelun nykyistä pienemmin kustannuksinkin.

Lue lisää

Viihdy nyt asiakaspalvelutyössä

Zendesk on suunniteltu helpottamaan ja tehostamaan asiakaspalvelua. Tarkoituksena on tehdä sinun työstäsi mielekästä ja tarkoituksenmukaista, kiireessäkin.

Lue lisää

Sovellin on Zendesk Advanced Partner ja kauttamme saat:

Lisenssit
Käyttöönotto
Laajennukset
Koulutukset
Tuki
Omistautunut kumppani

Olemme tukenasi ja kokoamme yhdessä liiketoimintasi ja asiakaspalvelusi tarpeita vastaavan kokonaisratkaisun Zendesk-palveluista. Huolehdimme yhdessä, että tilauksesi pysyy ajan tasalla ja vastaa tarpeitasi jatkossakin. Alla olevasta painikkeesta pääset tutustumaan hinnoitteluun.

Tutustu hinnoitteluun

Tuotteistettujen käyttöönottopalveluidemme avulla saat palvelut käyttöön sujuvasti, kustannustehokkaasti ja varmistat investoinnistasi saatavat hyödyt heti käyttöönotosta alkaen. Saat käyttöösi asiantuntemuksemme ja jalostetun kokemuksemme asiakasprojekteista yli 10 vuoden ajalta.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat tuen valmislaajennusten käyttöönottoon, oli kyse sitten valmisintegraatiosta tai muusta valmislaajennuksesta (Zendesk APPs). Tarvittaessa toteutamme juuri tarpeesi täyttävä laajennukset asiakaspalvelutiimisi käyttöön, jotta asiakaspalvelunne voi toimia entistä tehokkaammin.

Lue lisää Zendesk-palveluista

Saat kauttamme kattavasti kaikki tarvitsemasi koulutukset Zendeskin käyttöön ja ylläpitoon liittyen. Onpa kyse sitten yleisestä käyttäjä- tai pääkäyttäjäkoulutuksesta, räätälöidystä kertauskoulutuksesta, joka on suunniteltu tukihenkilöidesi esiintuomien tehostuskohtien pohjalta tai syventävästä tuotekohtaisesta käyttökoulutuksesta – pidämme huolen asiantuntijoidesi osaamisesta!

Lue lisää koulutuksista

Kun sitä tarvitset, olemme tukenasi paikallisena kumppanina. Opimme liiketoiminnastasi, tunnemme tarpeesi ja konfiguraatiosi ja voimme olla aktiivisesti mukana kehittämässä palveluasi edelleen.

Saat asiantuntijoiltamme vastauksia suomenkielellä kun sitä tarvitset, tai voit halutessasi turvautua jatkuvan tuen paluumme, minkä avulla konsulttitiimimme on huolehtimassa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja vastaa muuttuviin tarpeisiisi.

Lue lisää tukipalveluistamme

Uskomme Zendesk-ratkaisujen ensiluokkaisuuteen ja haluamme olla kehittämässä asiakaspalveluasi kanssasi. Seuraamme aktiivisesti ratkaisujen kehitystä ja jaamme asiakkaillemme tietoa uusista ominaisuuksista ja mahdollisuuksista.

Zendesk-tuoteperhe – klikkaa tuotetta saadaksesi lisätietoa!

Zendesk Support palvelumme
Zendesk Guide-palvelumme
Zendesk Talk palvelumme
Zendesk Chat-palvelumme
Zendesk Explore -tuotelogo

Meidät löydät myös somesta:

sovellin social media sovellin social media sovellin social media