IT-Asiantuntijapalvelut

Osaavat ja ratkaisualueistaan innostuneet asiantuntijamme voivat olla juuri se puuttuva pala varmistamaan hankkeesi onnistumisen, tarvitset sitten täsmäosaamista juuri tiettyyn rooliin tai kokonaisen toteutustiimin tueksesi.

Huolehdimme asiantuntijoidemme osaamisesta ja pyrimme kehittämään sitä jatkuvasti. Asiantuntijamme keskittyvät omiin osa-alueisiinsa varmistaakseen vahvan osaamisen, mutta kannustamme heitä myös laajentamaan osaamistaan, jotta he voivat toimia yhä paremmin kehitystiimien tuottavina jäseninä.

Asiakaspalvelijan työ mukavaksi ja asiantuntija-apua sovelluskehitykseen Soveltimelta.

Miksi hankkia IT-asiantuntijat meiltä?

Kun tarpeesi ja asiantuntijamme osaaminen kohtaavat, saavutetaan parhaat tulokset. Haluamme tarjota sinulle tarvitsemasi osaamisen ja toisaalta asiantuntijoillemme osaamistaan vastaavat, haastavat ja motivoivat tehtävät. Näiden toteutuessa yhteistyö on varmasti hedelmällistä.

Varmista ratkaisujesi laatu osuvalla asiantuntemuksella.

Motivoitunut asiantuntija saavuttaa parhaat tulokset.

Myymme vain, mitä oikeasti osaamme. Et maksa opettelusta.

Asiantuntijapalveluiden edut

Teknistä osaamista tiimiisi

Jos valmisteilla tai käynnissä oleva hankkeesi kaipaa juuri tiettyä teknistä osaamista valmistuakseen, voit hankkia tuon osaamisen meiltä. Asiantuntijamme ovat tottuneet työskentelemään vaihtuvissa toimeksiannoissa, ja avoimina ja sosiaalisina persoonina he istuvat hyvin tiimiin kuin tiimiin.

Emme yritä työntää narulla. Jos meillä ei ole kaipaamaasi osaamista, emme sitä sinulle tarjoa, vaan kerromme sen sinulle. Yhdessä meidän on varmistettava, että asiantuntijan osaaminen ja tarpeesi kohtaavat. Tutustu tiimiimme ja ole yhteydessä, niin katsotaan yhdessä, voisimmeko olla sinulle avuksi.

Tutustu asiantuntijoihimme
Projektipalvelut ja yhteiskehitys Sovellin Helsinki

Projektipalvelut

Saat kauttamme myös kokonaistoimitukset avaimet käteen periaatteella. Mikäli sinulla on suunnitteilla ohjelmistokehityshanke ja tarvitset kokeneen tiimin ketterältä toimittajalta, kysy ihmeessä tarjousta myös meiltä.

Vahvan teknisen osaamisen lisäksi meiltä löytyy kokeneet osaajat niin ratkaisujen määrittelyyn kuin projektihallintoonkin. Voit luottaa siihen, että toimitamme sen, mitä lupaamme ja työskentelemme yhdessä sitoutuen sinun tavoitteisiisi.

Tutustu asiantuntijoihimme

Muut palvelumme

Jos kaipaat uudistusta asiakaspalvelujärjestelmääsi, tutustu ihmeessä Zendesk-palveluihimme ja itse tuotteisiin. Voimme olla tukenasi kehittämässä asiakaspalveluasi seuraavalle tasolle.

Kenties sinulla on jo Zendesk käytössä organisaatiossasi ja haluatte hyödyntää sitä entistä paremmin. Tässä kohtaa olet oikeassa paikassa. Meiltä saat tukea konsultoinnin ja koulutuksen muodossa, ja tarvittavat laajennukset ja integraatiot avaimet käteen periaatteella.

Tutustu Zendesk-palveluihimme

Voisimmeko palvella sinua yhtä hyvin?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Vinkkejä ja alan kuulumisia Sovelletaan –asiantuntijablogissamme

Ollaksemme yhä vahvemmin asiakkaidemme tukena seuraamme aktiivisesti alan ja tarjoamiemme ratkaisujen kehitystä ja kuulumisia. Jaamme niistä tärkeimmät blogissamme!

Sovellin artikkeli
Sovellin artikkeli
Koristekuva: puupalikoita