Työpaikka, jossa viihdytään

Uskomme, että motivoitunut ja hyvin viihtyvä henkilöstö on avainasemassa yrityksen tavoitteiden saavuttamisessa. Niinpä meillä panostetaan henkilöstön hyvinvointiin ja siihen, että jokainen pääsee kehittämään ja haastamaan itseään riittävästi.

sovellin etusivu

Miksi tulisit töihin juuri meille?

Joukkoomme mahtuu monenlaista persoonaa ja meillä viihtyisä työpaikka tehdäänkin yhdessä. Jokaisen työpanosta arvostetaan ja kaikki pääsevät vaikuttamaan yhteisiin toimintatapoihin ja tekemiseen.

Tutustu meihin

1. Vaihtelevat tehtävät

Ei tule tylsää, meillä nimittäin pääsee tekemään monenlaisia projekteja niin asiakkaille kuin sisäisestikin.

2. Huippu porukka

Meillä on hyvä ja rento työporukka: kahvia keitetään vuorotellen ja toisia autetaan tarvittaessa.

3. Viihdyt ja voit hyvin

Meille henkilöstön hyvinvoinnilla ja jaksamisella on väliä ja niihin panostetaan. Työajan pidennyksen hyödynnämme työhyvinvointiin, ja Sovellin-viikolla ulkomailla edistämme aktiivisesti yhteisiä asioita.

4. Pääset kehittymään

Meillä tuetaan aktiivisesti työntekijöitä itsensä kehittämisessä ja uuden oppimisessa, sillä työntekijöidemme asiantuntijuus on meille arvokas pääoma.

Meille töihin?

Oletko sinä jo kokenut ammattilainen tai vastavalmistunut, jolle itsensä kehittäminen on tärkeää? Onko sinut varusteltu ripauksella huumorintajua ja ehkä sinulla on jopa muutama hauska juttu omasta takaa?

Jos vastasit kyllä, tule meille töihin! Voit jättää avoimen hakemuksen lähettämällä sähköpostia osoitteseen arno.lindroos@sovellin.com tai hakea tiettyyn tehtävään alla olevien ilmoitusten kautta.

Haemme joukkoomme Ohjelmistokehittäjää.

Onko sinulla palava halu työskennellä ohjelmistokehityksen parissa ja kasvattaa osaamistasi mielenkiintoisissa asiakasprojekteissa? Kysy lisää tehtävästä ja hae paikkaa alla olevan painikkeen kautta.

Ota yhteyttä