Sovellin

Olemme enemmän kuin pelkkä kasvava yritys – olemme luotettava kumppani, aktiivinen yhteisö ja vastuullinen työnantaja. Meitä yhdistää motivaatio auttaa asiakkaitamme kehittämään toimintatapojaan ja asiakaspalveluaan, ja luomaan entistä sujuvampia ja mielekkäämpiä työympäristöjä. Haluamme innostaa asiakkaitamme löytämään uusia näkökulmia, jotta he voisivat olla entistä tyytyväisempiä työnsä tuloksiin.

Soveltimen ammattilaiset

Joustavia ratkaisuja yrityksesi tarpeisiin

Toiminta-ajatuksemme on tukea asiakkaitamme liiketoimintansa haasteiden kohtaamisessa ja tavoitteiden saavuttamisessa tarjoamalla ohjelmistoratkaisuja ja -palveluja, joiden avulla asiakkaat voivat tehostaa toimintaansa, ja saavuttaa välittömiä ja mitattavia tuloksia.

Haluamme oppia asiakkaidemme liiketoiminnasta ja asettaa yhteiset tavoitteet yhteistyöllemme. Työskentelemme kohti tavoitteitta yhdessä, ja lopulta tavoitteemme on aina ylittää asiakkaamme odotukset.

2012

Perustettu

100+

Projektia

7

Työntekijää

1 576 k€

Liikevaihto 2021

Soveltimen ammattilaiset

Asiantuntijaorganisaationa toimintamme avain ovat asiantuntijamme ja heidän laaja-alainen osaamisensa. Meitä Soveltimella yhdistää ammattitaidon lisäksi motivaatio ja halu kehittää itseämme jatkuvasti.

linkedin linkki

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

Arno Lindroos Soveltimen toimitusjohtaja
linkedin linkki

Jani Yli-Paavola

Ratkaisuarkkitehti

linkedin linkki

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

Meeri Saksman
linkedin linkki

Samuli Lappalainen

Ratkaisuarkkitehti

Samuli lappalainen
linkedin linkki

Jukka Kyheröinen

Myyntijohtaja

Jukka Kyheröinen Soveltimen työntekijä
linkedin linkki

Sini Juntunen

Ratkaisukonsultti

Sini Juntunen Ratkaisukonsultti
linkedin linkki

Annu Sokka

Ratkaisukonsultti

Annu Sokka Ratkaisukonsultti

Kohtaavatko arvomme?

Luottamus

Tiimissämme vastuuta pitää pystyä antamaan ja kantamaan. Meille luottamus on myös avoimuutta – vaikeatkin asiat voi nostaa varauksetta esiin ja niistä keskustellaan aina rakentavassa hengessä.

Osaaminen

Toimintamme perustuu asiantuntijoidemme osaamiseen, joten sen kehittämistä tuetaan. Kaikille tarjotaan mahdollisuus kehittyä ja laajentaa osaamistaan aktiivisesti.

Laatu

Laatu on kaikkea tekemistämme ohjaava arvo, onpa kyse sitten kehitystyöstä, myymistämme tuotteista tai tarjoamistamme palveluista. Pyrimme aina erinomaiseen laatuun, mutta osaamme myös tehdä kompromisseja tarvittaessa.

Viihtyminen

Meillä sitoudutaan tarjoamaan paitsi mieluisat työvälineet, myös viihtyisä työympäristö ja –kulttuuri, johon jokainen saa vaikuttaa. Jos keskitymme oikeisiin asioihin, saavutamme enemmän ja viihdymme paremmin.

Vinkkejä ja alan kuulumisia Sovelletaan –asiantuntijablogissamme

Ollaksemme yhä vahvemmin asiakkaidemme tukena seuraamme aktiivisesti alan ja tarjoamiemme ratkaisujen kehitystä ja kuulumisia. Jaamme niistä tärkeimmät blogissamme!

Sidosryhmäviestintä asiakaspalvelussa
Tietojen poistaminen Zendeskissä tiketiltä
Asiakaspalvelun trendit 2023
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle