Monenlaisia asiakkaita, meille kaikki kumppaneita

Palvelemme joustavasti kaiken kokoisia yrityksiä eri toimialoilta. Ratkaisumme ja palvelumme kasvavat organisaatiosi tarpeiden mukana. Haluamme olla tukenasi jatkossakin ja rakentaa merkityksellisen yhteistyösuhteen kanssasi. Meille olet kumppani.

Soveltimen tyytyväisiä asiakkaita

"Se on fakta, siis meidän asiakaspalvelijat ei halua enää luopua Zendeskistä."

Anne Viinikainen, Asiakaspalvelupäällikkö / CAP -Autokoulu

Sovellin on ollut tukemassa CAP-Autokoulua monikanavaisen asiakaspalvelun siirrossa Zendeskiin ja uusien kanavien käyttöönotossa. CAP palvelee asiakkaitaan monipuolisesti kaikissa Zendeskkanavissa (sähköposti, chat, puhelin, sosiaalinen media, itsepalveluportaali) ja kehittää palveluaan aktiivisesti asiakkaidensa tyytyväisyyden varmistamiseksi.

Intersport näyttää asiakaspalvelun mallia

Sovellin on läpivienyt Intersportin kanssa yhteistyössä Zendesk-asiakastukijärjestelmän käyttöönottoprojektin. Zendesk-palvelulla käsitellään asiakkailta sähköpostitse, chatin, sosiaalisen median ja verkkokaupan lomakkeiden kautta tulevat yhteydenotot. Zendesk auttaa Intersportia minimoimaan yhteydenotto tarpeen ja käsittelemään yhteydenotot nopeasti ja tehokkaasti, ja auttaa näin parantamaan asiakastyytyväisyyttä. Kattava raportointi tukee liiketoiminnan kehittämistä ja auttaa palvelun pullonkaulojen poistamisessa. Palvelua kehitetään jatkuvasti yhteistyössä edelleen.

Intersport-ketju on urheilukaupan markkinajohtaja Suomessa, jonka parissa työskentelee yli 900 henkilöä. Intersport toimii Suomessa osana Kesko-konsernia. Intersportin asiakaslupauksia ovat mm. asiakastyytyväisyys ja luotettavuus.

Vieraile sivustolla
Intersport logo

Projekti sujui suunnitellusti ja kaikki saatiin valmiiksi sovitussa aikataulussa. Soveltimen kattavat valmistelut ja tietämys Zendesk- järjestelmästä mahdollistivat sujuvan käyttöönoton. Kokonaisuudessaan pystyimme projektin avulla parantamaan asiakaspalveluamme.

Aki Kaipainen, Intersport Finland Oy

Lasiposti tarjoaa parempaa palvelua käytännönläheisillä ratkaisuilla

Suomen Lasiposti Oy on lasialan maahantuonti ja tukkuyritys, joka haastaa perinteisen toimialan modernilla tekemisellä ja tarjoamalla asiakkailleen käytännöllisiä ja aikaa säästäviä tietoteknisiä ratkaisuja lasin tilaamiseen.

Vieraile sivustolla
Lasiposti logo

Sovellin on ollut tukena Suomen Lasiposti Oy:n järjestelmähankkeissa alkaen rahoitushakemusten valmistelusta aina projektien läpivientiin ja ohjaukseen asti. Sovellin Oy on tarjonnut täsmäosaamista asiantuntijapalveluidensa kautta hankkeen eri vaiheissa asiakkaan tarpeiden mukaan.

Suomen Lasiposti Oy on lasialan maahantuonti ja tukkuyritys, joka haastaa perinteisen toimialan modernilla tekemisellä ja tarjoamalla asiakkailleen käytännöllisiä ja aikaa säästäviä tietoteknisiä ratkaisuja lasin tilaamiseen.

Niko Ylenius, Toimitusjohtaja, Suomen Lasiposti Oy

Forenom
Netrauta logo
Evry
Moi Mobiili
Halti logo
Vierumäki logo
Nettix logo
Nettiauto logo
Alma Media
Pohjaranta
Heeros logo
Apetit logo
Hoplop logo
Esperi logo
Finlayson logo
Rintajouppi logo
Taloon
Lyyti
BudgetSport logo
Kopal logo
Image Wear logo

Voisimmeko palvella sinua yhtä hyvin?

sovellin yhteystiedot

Sini Juntunen

Zendesk-myynti ja konsultointi

+358 400 769 196

sovellin yhteystiedot

Meeri Saksman

Markkinointijohtaja

+358 45 117 1323

sovellin yhteystiedot

Arno Lindroos

Toimitusjohtaja

+358 44 055 8666

Meidät löydät myös somesta:

sovellin social media sovellin social media sovellin social media