Jani Yli-Paavola mukaan Soveltimeen

Soveltimen tiimi kasvaa taas, kun Jani Yli-Paavola aloittaa Soveltimella Ratkaisuarkkitehdin tehtävässä. Jani on erittäin kokenut ammattilainen, joka osaltaan tukee Soveltimen kasvustrategiaa ja mahdollistaa entistä haastavampien asiakasprojektien toteuttamisen.

”Olemme tyytyväisiä siihen, että Jani hyväksyi tarjouksemme ja liittyy mukaan tiimiimme. Janin laaja ja monipuolinen alan osaaminen saadaan heti hyötykäyttöön mm. käynnissä olevissa palvelu- ja tuotekehityshankkeissa, ja Jani on oiva myös vahvistus asiakasprojekteihimme. Palkkaamme kuitenkin erityisesti henkilöitä, ja on hienoa saada Janin kaltainen persoona mukaan kasvavaan joukkoomme.”, Soveltimen toimitusjohtaja Arno Lindroos toteaa.

”Sovellin tarjoaa erittäin mielenkiintoisia tehtäviä ja vastuita, jotka vastaavat osaamisen kehittämistoiveitani täydellisesti. Työkalut ovat nykyaikaiset ja täällä on aito tahto tehdä työt kunnolla. Soveltimessa saan hyödyntää osaamiseni ja kokemukseni koko kirjoa yhdessä huippuammattilaisten kanssa, mikä on äärimmäisen motivoivaa ja palkitsevaa.”, Jani Yli-Paavola kertoo.