Jani Yli-Paavola mukaan Soveltimeen

13.6.2017 | Aiheet: Rekrytointi, Uutiset

Soveltimen tiimi kasvaa taas, kun Jani Yli-Paavola aloittaa Soveltimella Ratkaisuarkkitehdin tehtävässä. Jani on erittäin kokenut ammattilainen, joka osaltaan tukee Soveltimen kasvustrategiaa ja mahdollistaa entistä haastavampien asiakasprojektien toteuttamisen.

”Olemme tyytyväisiä siihen, että Jani hyväksyi tarjouksemme ja liittyy mukaan tiimiimme. Janin laaja ja monipuolinen alan osaaminen saadaan heti hyötykäyttöön mm. käynnissä olevissa palvelu- ja tuotekehityshankkeissa, ja Jani on oiva myös vahvistus asiakasprojekteihimme. Palkkaamme kuitenkin erityisesti henkilöitä, ja on hienoa saada Janin kaltainen persoona mukaan kasvavaan joukkoomme.”, Soveltimen toimitusjohtaja Arno Lindroos toteaa.

”Sovellin tarjoaa erittäin mielenkiintoisia tehtäviä ja vastuita, jotka vastaavat osaamisen kehittämistoiveitani täydellisesti. Työkalut ovat nykyaikaiset ja täällä on aito tahto tehdä työt kunnolla. Soveltimessa saan hyödyntää osaamiseni ja kokemukseni koko kirjoa yhdessä huippuammattilaisten kanssa, mikä on äärimmäisen motivoivaa ja palkitsevaa.”, Jani Yli-Paavola kertoo.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Annu Sokasta Soveltimen uusi ratkaisukonsultti
Kaikki-asiakaspalvelukanavat-käyttöön-Sovellin-ja-Zendesk
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle

    Hei. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyn evästeiden käytön ja sivuston käyttöehdot.

    Asia selvä