Kiitos vuodesta 2021 asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille!

SOS-Lapsikylä lahjoitus

21.12.2021 | Aiheet: Uutiset

Taas on vuosi kulunut jokseenkin poikkeuksellisissa merkeissä ja uudesta normaalista ei sitten kuitenkaan päästy palaamaan tuttuun ”vanhaan normaaliin”. Tämäkin vuosi on siis meillä Soveltimella työskennelty pääasiallisesti etänä, ja toivommekin, että ensi vuonna pääsisimme taas tapaamaan kollegoita, asiakkaita ja yhteistyökumppaneita kasvotusten.

Koronasta ja poikkeuksellisista ajoista huolimatta vuosi 2021 on ollut täynnä merkittäviä asiakaskohtaamisia, uusia yhteistyökuvioita ja ennen kaikkea tilaisuuksia oppia uutta. Lisäksi tänä vuonna useat uudet Zendesk-ominaisuudet, sekä uudistuneet Zendesk Suite -lisenssimallit ovat pitäneet asiantuntijamme kiireisinä niin sisäisen kehitystyön kuin asiakkaidemme tukemisenkin osalta. Iloksemme myös konsulttitiimimme kasvoi tänäkin vuonna yhdellä uudella ratkaisukonsultilla!

Perinteiseen tapaan haluamme antaa hyvän kiertää ja olemme tehneet lahjoituksen SOS-Lapsikylälle auttaaksemme avun tarpeessa olevia lapsia. Oikein rauhallista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta 2022!

Jouluisin terveisin Soveltimen tiimi

P.S. Lahjoituksen SOS-Lapsikylälle pääsee halutessaan tekemään täällä.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Koristekuva: puupalikoita
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle