Mitä voit oppia kasvuyritysten asiakaskokemuksesta?

asiakaskokemus

5.10.2020 | Aiheet: Uutiset

Tervetuloa mukaan Zendesk Suomen järjestämiin Mitä voit oppia kasvuyritysten asiakaskokemuksesta? -webinaareihin asiakkaidensa Small Giant Gamesin ja Holvin kanssa. Kantavana teemana näissä webinaareissa on se, mitä muut voivat oppia kasvuyritysten tavasta hoitaa asiakaspalveluaan sekä miten kasvuyritykset käsittelevät sekä oppivat virheistään. Webinaarit soveltuvat sekä jo olemassa oleville Zendesk-asiakkaille, että tuotteesta kiinnostuneille.

Alla tarkempaa tietoa webinaareista, sekä linkit ilmoittautumiseen.

Backlogista eroon ja asiakaskokemus kilpailueduksi

HOLVIN TARINA | 21.10.2020 klo 11:00

Tule kuulemaan miten Zendesk-asiakas ja yksi maailman innovatiivisinta taloudenhallintapalvelua kehittävä Holvi kertoo miten he ovat päässeet eroon asiakaspalvelunsa backlogista sekä miten he ovat siirtyneet tuottamaan asiakkailleen omnichannel-asiakaskokemuksia. Holvi jakaa webinaarissa vinkkejä kaikenkokoisille organisaatioille monikanavaisen asiakaspalvelun organisoimisesta sekä siitä kuinka haastavat tilanteet voi kääntää omaksi edukseen asiakaskokemusta unohtamatta. Ilmoittaudu mukaan.

Kuinka Suomen nopeimmin kasvava yritys kääntää asiakaspalvelun haasteet voitoksi

SMALL GIANT GAMESIN TARINA | 4.11.2020 klo 11:00 

Tule kuulemaan miten Small Giant Games on hyödyntänyt Zendeskin tiketöintiä ja FAQ:ta omassa asiakaspalvelussaan. Webinaarissa käydään erityisesti lävitse miten he ovat varautuneet vikatilanteisiin ja käydään lävitse elävä esimerkki siitä, mitä heidän asiakaspalvelunsa teki, kun heidän pelinsä oli alhaalla viisi tuntia. Vikatilanteesta huolimatta Small Giant Games pystyi parantamaan asiakastyytyväisyyttään huomattavasti – tule mukaan webinaariin kuulemaan miten tämä oli mahdollista ja poimi parhaat käytänteet myös omaan asiakaspalveluun. Ilmoittaudu mukaan.

Kysyttävää webinaareista?

Mikäli sinulla on kysttävää webinaareista tai niihin ilmoittautumisesta, voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@sovellin.com. Mitä voit oppia kasvuyritysten asiakaskokemuksesta? -webinaarit ovat Zendesk Suomen järjestämiä.

Lisätietoa Zendesk-ratkaisusta ja tuoteperheestä löydät täältä.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Annu Sokasta Soveltimen uusi ratkaisukonsultti
Kaikki-asiakaspalvelukanavat-käyttöön-Sovellin-ja-Zendesk
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle

    Hei. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyn evästeiden käytön ja sivuston käyttöehdot.

    Asia selvä