Sovellin vahvistaa asiakaspalveluosaamistaan

2.11.2017 | Aiheet: Rekrytointi, Uutiset

Sovellin on saanut riveihinsä uuden ratkaisukonsultin Meeri Saksman-Toikan aloitettua tiimissä lokakuun lopulla. Meerillä on vahva asiakaspalvelutausta ja yli kymmenen vuoden kokemus asiakasrajapinnasta eri rooleissa useamman eri alan yrityksissä. Kokemuksensa kautta Meerillä on syvä ymmärrys asiakaspalvelusta, jota hän pääsee nyt hyödyntämään asiakaspalvelun kehittämiseen liittyvissä projekteissa yhdessä Soveltimen asiakkaiden kanssa​.

”Etsimme tällä kertaa vähän pidempään oikeaa henkilöä ja kärsivällisyys palkittiin. Meerin asiakaspalvelukokemus pääsee meillä heti hyötykäyttöön ja positiivisen persoonansa kautta Meeri on jo nyt tuonut tiimiimme hyvää energiaa. Arvostan myös Meerin osaamista viestinnän osalta, ja hän pystyy tukemaan meitä monin tavoin. Olen hyvin tyytyväinen.”, sanoo Toimitusjohtaja Arno Lindroos.

”Laadukas asiakaspalvelu ja asiakkaan tarpeiden kohtaaminen on aina ollut minulle ensiarvoisen tärkeää. Odotankin nyt innolla, että pääsen tukemaan asiakkaitamme asiakaspalvelun tehostamisessa ja auttamaan heitä löytämään itselleen parhaimmat ratkaisut niin, että he voivat todella keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja asiakkaan palveluun mahdollisimman vaivattomasti.”, Meeri Saksman-Toikka kertoo.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Koristekuva: puupalikoita
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle