​​​​​​​​Tervetuloa Zendesk User Group-aamiaistilaisuuteen

25.8.2017 | Aiheet: Uutiset

Zendesk-palvelu kehittyy jatkuvasti ja tarjoaa uusia mahdollisuuksia. Tule kuulemaan, miten voit tehdä asiakaspalvelustasi entistä tehokkaampaa,​ verkostoitumaan ja jakamaan kokemuksia muiden käyttäjien kanssa. Sovellin ja Zendesk järjestävät Helsingissä Zendesk User Groupin tilaisuuden, – tule mukaan!

12.9.2017, Helsinki, Hotelli Kämp, Akseli Gallen-Kallela -kabinetti​. Ilmoittautuminen tästä linkistä: Ilmoittautuminen

Tervetuloa Zendesk User Groupin kokoukseen Helsinkiin. Aamiaistilaisuuden aikana käydään läpi uusia Zendeskin ominaisuuksia, joita on tullut mm. Zendesk Guide-tuotteeseen ja sen asiakasportaaliin, Zendesk Chatiin ja Zendesk Supportiin. Jaamme myös yhdessä kokemuksia ja parhaita käytäntöjä Zendeskin käytöstä sekä keskustelemme asiakaspalvelun trendeistä, jotka koskettavat kaikki asiakaspalvelussa työskenteleviä ja asiakaspalvelua tarjoavia organisaatioita.

Zendesk User Groupiin ovat tervetulleita kaikki Zendeskin nykyiset ja tulevat käyttäjät. Tilaisuus on osin englanninkielinen ja maksuton.

Agenda

08.30 – 09.00: Registration and welcome. Coffee, tea and sandwiches.

09.00 – 09.20: What’s new in the Zendesk family of products? – Product updates – Thomas Olsen, Enterprise Territory Manager, Zendesk

09.20 – 09.50: Product Demo – Sovellin team

09.50 – 10.15: Themed group discussions: Guide, Reporting, Chat, Trigger and Workflow.

10.15 – 10.45: Coffee and tea

Onko kollegasi kiinnostunut osallistumaan? Lähetä viesti eteenpäin, kaikki ovat tervetulleita.

Zendeskistä

Zendesk on tuottavan asiakastuen ohjelmisto, joka varmistaa että asiakaspalveluhenkilöstön tekeminen kohdistuu asiakastyytyväisyyttä lisääviin toimiin eikä uuvuttavien rutiinien pyörittämiseen. Ja tyytyväiset asiakkaat ovat kasvavan myynnin edellytys.

Zendesk sisältää asiakastuen monikanavaisen perusjärjestelmän helposti käyttöön otettavana pilvipalveluna. Sen lisäksi Zendeskin sisältää asiakasportaalin, knowledge base –osion sekä kehittyneet raportointi- ja seurantaominaisuudet. Asiakasportaalista asiakkaat voivat itse hakea vastauksia toistuviin tukikysymyksiin ja seurata omien tukipyyntöjen etenemistä.

Sovellin Oy

Sovellin Oy on Zendeskin virallinen jälleenmyyjä ja kumppani Suomessa. Voit ostaa lisenssit kauttamme ja saat tarvittaessa tukea käyttöönottoon ja palvelun jatkuvaan kehittämiseen.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Koristekuva: puupalikoita
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle