Zendesk uudistaa lisenssimallinsa

16.11.2015 | Aiheet: Uutiset

Zendesk on julkaissut marraskuussa lisenssimallinsa. Taustalla ovat keskustelut satojen asiakkaiden kanssa ja asiakkaiden toiveet joustavammasta hinnoittelusta ja mahdollisuudesta vaikuttaa paremmin ostettavan palvelun sisältöön. Samalla on vastattu asiakkaiden palautteeseen kilpailukykyisestä hinnoittelusta.

Muutoksien seurauksena mallien nimet ja sisällöt hiukan muuttuvat, ja muiden kuin käyttäjämääriltään nyt rajoituksettoman aloituslisenssin (Essential, aik. Starter) hinnat alenevat huomattavasti. Samalla poistuu Enterprise Elite -lisenssivaihtoehto, ja Zendesk on julkaissut 9 valittavaa lisätoiminnallisuutta, joilla asiakas voi tarpeensa mukaan laajentaa palvelunsa toiminnallisuutta olennaisilta osin.

Huomattavaa on, että laajennukset ovat liitettävissä myös vanhoihin lisenssivaihtoehtoihin ja nyt sinun on mahdollista kehittää palveluasi (erityisesti Plus-lisenssivaihtoehto) laajentamalla toiminnallisuutta kustannustehokkaasti.

Uudet lisenssivaihtoehdot ja lisätoiminnallisuudet ovat jo esiteltynä Zendesk-palvelun sivustolla.

Mitä tarvitsee tehdä?

Ei mitään, ellet koe, että haluat tehdä muutoksia. Zendesk ei edellytä muutoksia olemassa oleviin sopimuksiin, vaan voit jatkaa nykyisellä lisenssivaihtoehdollasi ja voit jatkossakin tehdä sujuvasti muutoksia käyttäjämääriin.

Jos huomaat, että joku uusista lisenssivaihtoehdoista palvelee sinua hyvin sellaisenaan, kannattaa harkita siirtymistä uuteen malliin, jolloin voit saada tulevaisuudessa huomattavan kustannussäästön.

Vielä joulukuun (23.12. asti) sinun on myös mahdollista hankkia palvelu vanhoilla lisenssimalleilla tai päivittää lisenssimallisi johonkin vanhoista malleista. Tämä voi tullaan kyseeseen, jos haluat erityisen laajan toiminnallisuuden ja valintasi olisi vanhoista malleistaEnterprise.

Tilaaminen ja muutosten tekeminen tilaukseen?

Jos hankkia palvelun, vaihtaa lisenssimallia, liittää tilaukseesi lisätoiminnallisuuksia tai kaipaat lisätietoa, voit olla yhteydessä meihin ja tuemme sinua hankinnassa tai muutosten toteuttamisessa. Käymme vaihtoehdot kanssasi lävitse ja autamme sinua tekemään oikeat valinnat, jotka tukevat palveluittesi toteuttamista ja kehittämistä. Yhteystietomme löydät alta.

Lisätietoa

Zendesk-lisenssivaihtoehtoihin voi tutustua Zendesk-palvelun omalta sivustola hinnoittelu-sivulla. Edelleen jos haluat tutustua lisätoiminnallisuuksiin, löydät yhteenvedon täältä. Tutustu myös Sovellin Oy:n palveluihin Zendesk – parempaa asiakaspalvelua.

Zendesk – tietoa

Zendesk on maailman johtava pilvipalvelupohjaisten asiakaspalvelun järjestelmien toimittaja. Palveluillaan Zendesk tuo yritykset ja yritysten asiakkaat entistä lähemmäs toisiaan. Zendeskin palveluita käyttää jo yli 64 000 yritystä yli 150 maassa tarjoten palvelua yli 40 kielellä. Zendesk on perustettu vuonna 2007 Tanskassa, mutta sen pääkonttonttori on nykyisin San Fransiscossa. Zendeskillä on toimistoja Yhdysvalloissa, Euroopassa, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa. www.zendesk.com

Yhteystiedot

Haluaisitko esittelyn tai kokeilla palvelua ilmaiseksi kuukauden ajan? Ota meihin yhteyttä, niin esittelemme ratkaisun sinulle ja autamme sinut alkuun. Se ei maksa sinulle mitään.

Jukka Kyheröinen, +358 44 055 8668
Arno Lindroos, +358 44 055 8666
myynti@sovellin.com

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Koristekuva: puupalikoita
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle