Insights-raportointityökalu poistuu Zendeskistä 5.2.2021

4.1.2021 | Aiheet: Uutiset, Zendesk

Zendeskin oma Explore -raportointituote korvaa poistuvan GoodDatan Insights-raportointityökalun. Tuotteita on voinut käyttää rinnakkain jo pidemmän aikaa joustavan siirtymisen takaamiseksi ja suuri osa Zendesk-käyttäjistä onkin jo siirtänyt raportointinsa uuden tuotteen puolelle. Tuote on Insights-käyttäjille maksuton ja sen aktivoiminen ja käyttöönotto on verrattain yksinkertaista.

Huomaathan kuitenkin, että mikäli tilillänne on Insightsin puolelle rakennettuna omia raportteja, eivät ne siirry automaattisesti uuteen tuotteeseen, vaan ne on itse luotava uuden Zendesk Exploren puolelle. Varaathan siis riittävästi aikaa omien raporttienne siirtämiseen Insightsista Explore-tuotteeseen!

Mikäli kaipaat tukea Explore-tuotteeseen siirtymisen kanssa, voit aina olla meihin yhteydessä, ja pyytää työmääräarvion ja tarjouksen omien raporttienne siirrosta avullamme. Kauttamme saat myös valmiita tai tarpeenne mukaan räätälöityjä Explore-käyttäjäkoulutuksia.

Miten otan Zendesk Exploren käyttöön?

Zendesk Explore tuotteeseen pääset navigoimaan tukihenkilön käyttöliittymän oikean yläkulman tuotevalikosta.

  1. Aktivoi Zendesk Explore -tuote. Zendeskin ohjeen löydät täältä. Datan siirtäminen tuotteesta toiseen voi viedä aktivoinnin yhteydessä muutaman tunnin.
  2. Anna itsellesi tuotteeseen käyttöoikeus tukihenkilöprofiilisi kautta. Zendeskin ohje tekemiseen täällä.
  3. Anna muille organisaatiosi käyttäjille halutut käyttöoikeudet tuotteeseen. Tapa käyttöoikeuksien antamiseen riippuu lisenssitasosta. Zendeskin ohjeen sekä Professional-, että Enterprise-lisenssitason asiakkaille löydät täältä.
  4. Tutustu Explore-tuotteeseen ja sen oletusraportteihin. Samaan tapaan kuin Insights-tuotteessa, myös Exploren puolelta löydät valmiit oletusraporttipohjat. Terminologia tuotteiden välillä poikkeaa hieman toisistaan, ja suosittelemmekin tutustumaan oheisiin artikkeleihin aloittaessasi Exploren käyttöä.
  5. Luo Insights raportteja vastaavat raportit Exploren puolelle (mikäli sinulla on ollut omia raportteja rakennettuna Insightsiin). Oheisesta artikkelista löydät ohjeet Insightsiin luomiasi raportteja vastaavien raporttien luomiseen Exploren puolelle. Myös jo yllä mainittu Learning Explore for Insights users tarjoaa hyödyllistä tietoa tuotteiden välisten erojen ymmärtämiseen ja huomioimiseen.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

Kuukauden vinkki: Sivukeskustelut toiminnon käyttöönotto
SOS-Lapsikylä lahjoitus
liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle