Vie monikanavainen asiakaspalvelu sivuillesi helposti

15.5.2020 | Aiheet: Zendesk

Oletko miettinyt, kuinka voisit palvella asiakkaitasi entistä paremmin? Asiakkaat odottavat nykyään voivansa etsiä itse vastauksia kysymyksiinsä tai mahdollisuutta valita itselleen kulloinkin sopivimman yhteydenottokanavan.

Zendesk widgetin avulla asiakkaasi voivat etsiä itse ratkaisun ongelmaansa ChatBotin ja ratkaisutietokannan avulla, tai valita tarjoamistasi muista kanavaista itselleen sopivimman tavan ottaa yritykseesi yhteyttä, oli se sitten chat, yhteydenottolomakkeet tai soittopyynnön jättäminen. Widgetin viet sivuillesi ja muihin haluamiisi palveluihin helposti pienen JavaScript -koodin avulla.

Zendesk widgetin avulla tarjoat asiakkaillesi artikkeleita ratkaisutietokannastasi

Voit räätälöidä tarjottavan palvelun juuri oman yrityksesi näköiseksi päättämällä mitä kanavia tarjoat ja milloin. Voit lisäksi päättää sivu- tai palvelukohtaisesti, mitä kanavia asiakkaillesi tarjotaan ja miten. Kenties aloitat proaktiivisesti chatin, kun asiakas on jumittanut ostoskorissasi tietyn aikaa tai ehdotat hänelle ratkaisutietokannastasi sopivaa artikkelia koskien vaikkapa maksutapoja?

Kuuluuko Widget lisenssitasooni?

Pienoissovellus itsessään sisältyy kaikkiin Support-tuotteen lisenssitasoihin, mutta muu mahdollinen siihen liitettävä toiminnallisuus ja kanavat riippuvat osittain tuotekohtaisista lisensseistä ja määritellystä kokonaisratkaisusta.

Miten otan Widgetin käyttöön?

Pienoissovelluksen pääset ottamaan käyttöösi ja konfiguroimaan Support-tuotteen puolella menemällä Järjestelmänvalvoja > Kanavat > Widget osioon. Asetuksissa voit määritellä paitsi sovelluksella tarjottavat kanavat ja toiminnot, myös muun muassa sovelluksen visuaalisen ilmeen värin, painikkeen tekstin ja halutun sijainnin osalta.

Zendesk widgetin asetuksista, joiden avulla hallinnoidaan sovelluksella tarjottavia kanavia.

Sovellus viedään halutuille sivuille ja palveluihin lisäämällä sivuston HTML-lähdekoodiin Widgetin Asetusten puolelta löytyvä uniikki komentojono. Vietyäsi koodin sivupohjaasi, voit jatkossa ottaa lisää kanavia käyttöön joustavasti ja lisätä ne yhdellä klikkauksella widgetiisi Supportin asetuksissa. Mikäli oletusasetusten tarjoamat mukautusmahdollisuudet eivät riitä, voit muokata widgetin toimintaa ja ulkonäköä Web Widget API:n avulla vielä pidemmälle.

Jos yrityksestäsi ei kuitenkaan löydy riittävää koodausosaamista pienoissovelluksen muokkaamiseksi tarpeenne mukaiseksi, ovat Soveltimen asiantuntijat tukenasi: meiltä voit pyytää neuvoja ja tukea ratkaisun määrittelyyn. Lisäksi tarvittaessa valmistelemme ja testaamme koodin sinulle valmiiksi ja autamme koodin paikalleen laittamisessa, jotta saat sovelluksen tehokkaasti ja vaivattomasti otettua käyttöön.

Huomaathan, että esimerkiksi Talk-tuotteen osalta takaisinsoittopyynnön tarjoaminen widgetillä vaatii vähintään Professional-tasoisen lisenssin.

Käytätkö jo Zendeskiä, mutta et hyödynnä vielä widgetiä tai oletko kiinnostunut Zendeskin mahdollisuuksista asiakaspalvelusi työkaluna? Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää tai tutustu Zendesk-ratkaisuun tarkemmin täällä.

Palaa artikkelien sivulle

Artikkelivalintasi perusteella sinua voisivat kiinnostaa myös nämä:

liity sähköpostilistalle

Tilaa hyödylliset vinkkimme suoraan sähköpostiin

Älä huoli, sillä mekään emme pidä roskapostista. Viestimme sinulle vain, kun meillä on olennaista kerrottavaa.


    liity sähköpostilistalle