Sini Juntunen sertifioitu Zendesk-konsultti

Soveltimen sertifioitujen asiantuntijoiden joukko kasvoi

Iloisia uutisia Zendesk-konsulttitiimiltämme! Ratkaisukonsultillamme Sini Juntusella on jo parin vuoden kattava kokemus Zendesk-konsultaatioista ja asiakkaidemme tukemisesta monipuolisesti erilaisissa käyttöönotoissa. Nyt hän on lisäksi liittynyt virallisesti sertifioitujen Zendesk-konsulttien joukkoon läpäistyään kirkkaasti vaativan Zendesk Support Administrator Expert -kokeen!

Kokeen suorittaneella asiantuntijalla on todistetusti riittävät tiedot ja osaaminen Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmän laadukkaaseen käyttöönottoon, konfigurointiin erilaisiin tarpeisiin ja hallinnointiin laajimmat ominaisuudet sisältävällä Enterprise-lisenssitasolla. Konsultilla on monipuolisesti käytännön kokemusta ja kyky soveltaa osaamistaan laajasti erilaisissa käyttötapauksissa ja erityisesti Zendeskin päivittäisessä ylläpidossa ja hallinnoinnissa.

Kokeessa mitataan osallistujien osaamista laajasti seuraavien teemojen osalta:

  • Tilin perustaminen ja Zendesk-perusteet
  • Yrityssäännöt ja automatisointi
  • Käyttäjäkokemus ja sen optimointi
  • Tiketöinnin konfigurointi
  • Lisätoiminnot
  • Turvallisuus ja tiedonhallinta

Sinin LinkedIn-profiiliin pääset tutustumaan täällä ja koko asiantuntijatiimiimme täällä.

Miksi kääntyä sertifioitujen asiantuntijoidemme puoleen?

Vaikka Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmä on tukihenkilöille selkeä ja päivittäisessä työssä helppokäyttöinen, on siinä tätä nykyä niin valtavasti ominaisuuksia ja niiden myötä tapoja konfiguroida tili erilaisia käyttötapauksia varten, että harvalla on aikaa perehtyä järjestelmän kaikkiin mahdollisuuksiin itsenäisesti. Parhaiden tulosten saavuttamiseksi asiakaskokemusta optimoitaessa uuden järjestelmän ja mahdollisesti uusien kanavien käyttöönoton myötä voi lisäksi olla tarpeen uudistaa vanhoja, totuttuja toimintatapoja.

Niinpä suosittelemmekin parhaan mahdollisen kokonaisratkaisun luomiseksi kääntymään jo käyttöönottovaiheessa sertifioitujen Zendesk-konsulttiemme puoleen. Asiantuntijamme tuntevat järjestelmän kuin omat taskunsa ja osaavat suositella juuri sinun yrityksesi tarpeisiin parhaita ratkaisuja ja konfiguraatiota jo yli sadan asiakasyrityksen tukemisen myötä. Siten saat uuden tiketöintijärjestelmäsi tehokkaasti ja asiakaspalvelutiimiäsi suuremmin kuormittamatta käyttöön heti ensimmäisestä päivästä lähtien! Lue lisää käyttöönotto- ja tukipalveluistamme täällä.

Asiantuntijamme ovat tukenasi kaikissa Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ja saat kauttamme paitsi lisenssit, myös konsultaatiota, tukea ja tarvittaessa koulutuksia tuntitöinä, jos olet jo ottanut järjestelmän itsenäisesti käyttöön. Tiimissämme on myös teknisiä asiantuntijoita, joiden avulla Zendesk on integroitavissa muihin keskeisiin järjestelmiisi ja palveluihisi. Parhaassa tapauksessa voit tarjota asiakaspalvelullesi kokonaisen järjestelmien ja palvelukanavien ekosysteemin yhden käyttöliittymän kautta!

Kiinnostuitko palveluistamme tai Zendesk-asiakaspalvelujärjestelmästä?

Voit milloin vain olla yhteydessä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@sovellin.com. Halutessasi voit myös varata ajan tapaamiselle suoraan asiantuntijamme kalenterista täällä.